Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ - ΔΟΥ: Απόφαση του Γενικού Συμβουλίου (18.7.2014) για την αξιολόγηση

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ ΔΟΥ (18.07.14) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ ΔΟΥ, στη σημερινή του συνεδρίαση, λαμβάνοντας υπόψη και τις εξελίξεις σε σχέση με την προσφυγή της Κυβέρνησης στα δικαστήρια για την απεργία της ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε να εντείνει τις προσπάθειες και τον αγώνα του, ενάντια στο νόμο για την «αξιολόγηση» και την κατάργηση του Ν. 4250/14 στην πράξη.

Στο πλαίσιο αυτό, το Γενικό Συμβούλιο αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω:

  • Καλεί όλους τους συναδέλφους να μην συμμετέχουν, με οποιοδήποτε τρόπο, στη διαδικασία υλοποίησης του συγκεκριμένου νόμου.
  • Καλεί όλους τους συναδέλφους να μην συμπληρώσουν και να μην καταθέσουν Φύλλα Αξιολόγησης.
  • Καλεί όλους τους συναδέλφους, εφόσον τους παραδοθούν τα Φύλλα Αξιολόγησης, συλλογικά να τα καταθέσουν στους Συλλόγους τους, οι οποίοι πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες προς αυτήν την κατεύθυνση.
  • Καλεί όσους συναδέλφους έχουν (για διάφορους λόγους) καταθέσει Φύλλα Αξιολόγησης, να τα ανακαλέσουν και να τα καταθέσουν στο Σύλλογο τους.
  • Η Ομοσπονδία θα καλύψει και θα στηρίξει με όλα τα μέσα που διαθέτει, όσους συναδέλφους, τυχόν εκβιασθούν ή πιεσθούν, προκειμένου να πάρουν μέρος στη διαδικασία της Αξιολόγησης.
  • Όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία της αξιολόγησης, με την ιδιότητα του αξιολογητή, δεν έχουν θέση στα σωματεία μας.
  • Να πραγματοποιηθεί σύσκεψη της ΠΟΕ ΔΟΥ, με τους Γενικούς Διευθυντές, Διευθυντές, Προϊσταμένους, Τμηματάρχες για το θέμα της Αξιολόγησης.
  • Καλεί την ΑΔΕΔΥ να συγκαλέσει εκ νέου το Γενικό Συμβούλιο, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις συνέχισης των κινητοποιήσεων, ενάντια στην  αξιολόγηση.
Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Γ. Σ. 
ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΙΟΖΟΓΛΟΥ ΑΝΝΑ 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Γ. Σ.
ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΤΣΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!