Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Επιτυχία του ΣΔΟΕ στη μάχη κατά του λαθρεμπορίου

Σημαντική επιτυχία στην προσπάθεια καταπολέμησης του οικονομικού εγκλήματος σημείωσαν στις 03/07/2014 οι υπάλληλοι  του ΣΔΟΕ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής.

Συγκεκριμένα  αξιοποιώντας πληροφορίες που περιήλθαν στην Υπηρεσία εντοπιστήκαν και κατασχέθηκαν σε δύο αποθήκες στις Αχαρνές 1.176 ζεύγη παραποιημένα «μαϊμού»  προϊόντα (αθλητικά υποδήματα ΝΙΚΕ, ADIDAS, CONVERSE, SALOMON  κλπ)  συνολικής αξίας 75.000,00 ευρώ.

Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, στις παραπάνω αποθήκες ευρέθησαν και κατασχέθηκαν επίσης :

Δύο  σταθεροί  Η/Υ, μεγάλης χωρητικότητας, μέσω των οποίων πραγματοποιούνταν οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο (internet) των φωτογραφιών των αθλητικών υποδημάτων, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι πελάτες να κάνουν τις παραγγελίας τους.

Ένας φορητός Η/Υ (Laptop).

Ένας σκληρός δίσκος  Η/Υ.

Μία Ηλεκτρονική Φορολογική Ταμειακή Μηχανή. 

Θα καταλογιστούν οι αντίστοιχες φορολογικές και τελωνειακές παραβάσεις.

Η έρευνα συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εντοπιστούν και άλλες παρόμοιες αποθήκες καθώς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη εν λόγω υπόθεση απάτης και λαθρεμπορίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!