Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΟΕ - ΔΟΥ : Στις συκοφαντίες της wind δε θα μείνουμε αδρανείς.

ΠΟΕ - ΔΟΥ 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
ΛΕΩΧΑΡΟΥΣ 2 - 105 62 ΑΘΗΝΑ 
ΤΗΛ.: 210 - 36 22 707 
FAX.: 210 - 36 38 782 
www.poedoy.gr 
e-mail:poedoy@poedoy.gr

ΑΘΗΝΑ 14.4.2014 
Αρ. Πρωτ.: 494 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ WIND, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ!     

Οι φορολογικές υπηρεσίες έχουν βρεθεί επανειλημμένα στο στόχαστρο επιθέσεων, από διάφορους κύκλους και με διαφορετικούς σκοπούς. Πολύ συχνά δε και με ακραίες τρομοκρατικές ενέργειες.      

Στο σήριαλ αυτών των επιθέσεων, ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα «επεισόδιο» από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND, η οποία για να προάγει τα προϊόντα της, επέλεξε να προσβάλει το κύρος των υπηρεσιών μας την αξιοπρέπεια των εργαζομένων σε αυτές, μα προπαντός να θυσιάσει στο βωμό «του όποιου κέρδους της», την αξιοπρέπεια των παιδιών και των οικογενειών μας.      

Στη πρόκληση αυτή απαντάμε ΑΡΧΙΚΑ, με εξώδικο προς την WIND, τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών και το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Επίσης με έγγραφο προς το Υπουργείο Οικονομικών, ζητάμε την διακοπή της σύμβασης με τη συγκεκριμένη εταιρεία για τα εκατοντάδες υπηρεσιακά κινητά τηλέφωνα, γιατί είναι τουλάχιστο περίεργο, αν όχι θρασύτατο να συκοφαντείς υπαλλήλους, από τους οποίους είτε ως υπηρεσία είτε ως απλούς  καταναλωτές, εισπράττεις μεγάλα ποσά κάθε μήνα…      

Αυτή είναι η αρχική μας απάντηση και θα συνεχίσουμε, γιατί την αξιοπρέπειά των οικογενειών μας δεν θα την θυσιάσουμε σε καμία σκοπιμότητα. Το κύρος των υπηρεσιών μας είναι αδιαπραγμάτευτο.  

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟY
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!