Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σ.Α.Σ.: Δεύτερη επιστολή της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων για αποσπασθέντες συναδέλφους

Συνεργασία Ανεξάρτητων Σχημάτων
sas-eforiakon.gr
Παρασκευή 21/03/2014

Προς: τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ε.Ε.

Κοιν.: στα μέλη του Γ.Σ.

Συνάδελφοι,

Ένα μήνα μετά την πρώτη μας επιστολή, με την οποία σας γνωστοποιήσαμε το απαράδεκτο γεγονός συνάδελφοί μας που έχουν αποσπαστεί σε Δήμους, λόγω κατάργησης των Δ.Ο.Υ. που υπηρετούσαν, να παραμένουν απλήρωτοι, επανερχόμαστε στο θέμα, αφού μέχρι σήμερα παραμένει άλυτο.

Η αρνητική εισήγηση του Γ.Λ.Κ. στην πληρωμή των συναδέλφων, αφού δήθεν «επιφέρει επιβάρυνση σε βάρος του προϋπολογισμού», είναι από τη μία παράλογη, όσο και ανάλγητη.

Δεν είναι δυνατόν στις μέρες μας συνάδελφοι να μένουν 6 μήνες χωρίς μισθό (!!!!) εξαιτίας κάποιων παραγόντων που δείχνουν να μην καταλαβαίνουν το πρόβλημα!

Η αντίδραση της Ε.Ε της Ομοσπονδίας πρέπει να είναι άμεση, αφού οι συγκεκριμένοι συνάδελφοι δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν οι ίδιοι τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Γ.Λ.Κ., του ΥΔΜΗΔ ή όπου αλλού χρειαστεί.

Σας καλούμε να προβείτε σε όλες τις ενέργειες που ενδείκνυνται, προκειμένου στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο να κατατεθεί η σχετική τροπολογία, ώστε να καταβληθεί στους συναδέλφους μέχρι το Πάσχα το αυτονόητο: Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ !!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!