Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας

  • Έναρξη
  • 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  • Λήξη
  • 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Επενδυτικές Στρατηγικές στο Δείκτη Μεταβλητότητας με Οικονομετρικά Υποδείγματα - Παραδείγματα από την Αγορά Πετρελαίου

Οι δικαιούχοι λογιστές – φοροτεχνικοί μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους:

Με τη διαδικασία του Live Streaming (ζωντανή μετάδοση) την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του, μέσα από τις ψηφιακές υπηρεσίες της ιστοσελίδας του ΟΕΕ.

Με πρόσβαση στο βιντεοσκοπημένο υλικό, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΕΕ. Το βιντεοσκοπημένο υλικό παραμένει αναρτημένο στην σχετική ιστοσελίδα του ΟΕΕ, προκειμένου οι δικαιούχοι να έχουν διαρκή πρόσβαση σε αυτό.

Εκτός από το βιντεοσκοπημένο υλικό θα αναρτηθούν οι σημειώσεις και οι ερωτήσεις που θα υποβληθούν στους εισηγητές, κατά τη διάρκεια του Live Streaming, με τις απαντήσεις τους.

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
Επενδυτικές Στρατηγικές στο Δείκτη Μεταβλητότητας με Οικονομετρικά Υποδείγματα - Παραδείγματα από την Αγορά Πετρελαίου - 09:00 - 09:00

Διοργανωτής

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.) είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου εποπτευόμενο από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.Με βάση τον Ιδρυτικό του Νόμο1100/80 (όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 1479/1984 ,το άρθρο 8 Π.Δ.475/1991, το άρθρο 1 παρ. 4 Ν.2515/97 , το  άρθρο 22 Ν. 2873/2000, το Ο.Ε.Ε. αποτελεί το θεσμοθετημένο οικονομικό σύμβουλο της χώρας μας, ενώ παράλληλα είναι και ο φορέας έκφρασης των 90.000 περίπου Ελλήνων οικονομολόγων, πτυχιούχων Ανώτατων Οικονομικών Σχολών και πτυχιούχων των τμημάτων της Λογιστικής, Εμπορίας και Διαφήμισης, Διοίκησης      Επιχειρήσεων, Τουριστικών Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικών Εφαρμογών, Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής και Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Τ.Ε.Ι.) που είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην οικονομική επιστήμη των ελληνικών Α.Ε.Ι. ή ισότιμου μεταπτυχιακού διπλώματος της αλλοδαπής και χρησιμοποιούν το πτυχίο τους ή το μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης για την κατάληψη θέσης στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα ή για την άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος (άρθρα 10 και 11 του Ν.3912/2011)Σήμερα το ΟΕΕ είναι σε θέση να συμβάλει ουσιαστικά άμεσα και πρακτικά στους τομείς της Εθνικής Οικονομίας, όπως στη διαμόρφωση αποτελεσματικού και δίκαιου φορολογικού συστήματος, στην αναπτυξιακή διαδικασία, στη λειτουργία θεσμών οικονομικού αντικειμένου και στην εξεύρεση – αξιοποίηση πόρων για την αντιμετώπιση των ...