Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε

  • Έναρξη
  • 30 ΜΑΪ́ΟΥ
  • Λήξη
  • 31 ΜΑΪ́ΟΥ

ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε Εργαλειά και πρακτικές εφαρμογές σε MICROSOFT OFFICE 2010-EXCEL LEVEL 3

ΕΡΓΑΛΕΙΑ & ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ MICROSOFT OFFICE 2010-EXCEL LEVEL 3
Έναρξη: 30-05-2017       Λήξη: 31-05-2017 [16.00-21.00]       Διάρκεια προγράμματος (ώρες): 12
Εισηγητής: Έμπειρος/οι Εισηγητής/ες
Τόπος: Αθήνα, Ελλάδα ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.

Σκοπός του Σεμιναρίου
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η βελτίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων στο χειρισμό excel έτσι ώστε να γίνουν εύχρηστα και κατανοητά, εργαλεία και πρακτικές εφαρμογές του προγράμματος (π.χ αυτοματισμοί, τύποι, γραφήματα, συναρτήσεις κτλ).

Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε, Διοικητικά Στελέχη όλων των διευθύνσεων, και υπαλλήλους που διαχειρίζονται πληροφορίες (π.χ. οικονομικά στοιχεία, διοικητικά στοιχεία, προμηθευτές, προσωπικό, πελάτες, υπηρεσίες, προϊόντα).

Εισηγητής
=10ptΠιστοποιημένος εισηγητής πληροφορικής με πολυετή διδακτική εμπειρία.Επικοινωνία / Δηλώσεις Συμμετοχής:

Tηλ.: 215 5051738, E-mail: =9pteducation@oikonomotexniki.gr

Συμμετοχή

Το σεμινάριο αυτό έχει ολοκληρωθεί!

Πρόγραμμα σεμιναρίου

Θέμα Ομιλητής Ημερομηνία Ώρα  
ΕΥΡΩΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε Εργαλειά και πρακτικές εφαρμογές σε MICROSOFT OFFICE 2010-EXCEL LEVEL 3 - 16:00 - 21:00

Τοποθεσία

Πανεπιστημίου 58, Αθηνα

Διοργανωτής

Η Οικονομοτεχνική  Seminars A.E. ιδρύθηκε πρώτη το 1989, με κύριο αντικείμενο τη διοργάνωση επιμορφωτικών επαγγελματικών σεμιναρίων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα εδραιώθηκε στην αγορά αποκτώντας άριστη φήμη τόσο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της στο χώρο της εκπαίδευσης όσο και για το εύρος κάλυψης των γνωστικών αντικειμένων. Γρήγορα ανάπτυξε δράσεις  και εκτός  Αττικής καλύπτοντας όλο την επικράτεια και έτσι βρέθηκε δίπλα σε επιχειρήσεις που δεν είχαν εύκολη πρόσβαση σε πηγές γνώσης και σε κέντρα λήψης αποφάσεων.Στις μεγάλες αλλαγές που συντελέσθηκαν στην ελληνική αγορά την περασμένη εικοσαετία, ο Όμιλος με την εταιρία Οικονομοτεχνική  Seminars A.E. ήταν πάντα παρών για να βοηθήσει τις εταιρείες να προσαρμοσθούν στα νέα δεδομένα και να ενισχύσουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα. Τα γνωστικά αντικείμενα των σεμιναρίων που διοργανώνει η εταιρεία καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και των ειδικοτήτων σε μια επιχείρηση, εκτείνοντας την δράση της στην ολοκληρωτική κάλυψη των επιμορφωτικών αναγκών του δημόσιου τομέα, των ΟΤΑ και των ΔΕΚΟ.Οι διευρυνόμενες ανάγκες της αγοράς για εκπαίδευση, ιδιαίτερα σε εξειδικευμένα θέματα από τον Ελλαδικό και τον Ευρωπαϊκό χώρο, οδήγησαν στη δημιουργία της εταιρίας Ευρωεκπαιδευτική ΕΠΕ, εταιρεία που επίσης δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής επιμόρφωσης, προσφέροντας εκτός των άλλων και εξειδικευμένα - καινοτόμα σεμινάρια.Η καλύτερη ενημέρωση, με δεδομένα από τις δυναμικότερες διεθνείς αγορές και τις πηγές ...