Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

μπορω να δηλωσω φιλοξενια στη φορ.Δηλωση;

νοικιαζουμε με το συζυγο κ τα 3 παιδια μας μια μονοκατοικια. η ιδιοκτητρια ειναι πρωτη εξαδερφη του πεθερου μου,μονιμη κατοικος Γερμανιας κ τον τελευταιο καιρο σχεδον κατακοιτη με ανοια. Δεν ηθελε να φαινονται εισοδηματα στην Ελλαδα κ δε μου εκανε ποτε συμβολαιο. Θα μου πειτε,γιατι μενουμε; Δεν ειχαμε κ πολλες επιλογες αν σκεφτητε πως ΚΑΝΕΙΣ στο χωριο που ζουμε δεν κοβει αποδειξη για ενοικια.Ολοι με μαυρα ειναι,οποτε ενα αλλο σιτι δε θα εκανε διαφορα. 
Το θεμα ΞΑΝΑανοιξε τωρα με το μερισμα. Εμεις που το δικαιουμαστε,το χασαμε διοτι στη φορολογικη μας εμφανιζεται να μας φιλοξενει ο πεθερος μου αν κι αυτο δεν ισχυσε ποτε. Δυστυχως ομως,αφου προσμετρωνται τα εισοδηματα,το εχασε κι αυτος,κατι που μας εφερε σε δυσκολη θεση. 
Το να μας κανει συμβολαιο το ξεχναμε,δεδομενης της πεισματικης της αρνησης,την καταστασης της αλλα κ του προσφατου θανατου του φορ.εκπροσωπου στην Ελλαδα,τη δωρεαν παραχωρηση την ξεχναμε αφου αυτη αναγνωριζεται μεταξυ ανιοντων κ κατιοντων κ μονο σε αυτους κ θελω να ρωτησω μηπως μπορω να δηλωσω φιλοξενια απο κεινη. Ειναι κατοικος εξωτερικου κ αυτο ισως περιπλεκει τα πραγματα αλλα λιγο που κοιταξα τις ισχυουσες διαταξεις,δεν βρηκα κατι σχετικο. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε; 
Ευχαριστω πολυ.

Προσθέστε τη δική σας απάντηση