Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Έκδοση στοιχείου πώλησης παγιων σε αεροπορική εταιρεια απαλλασσόμενη του ΦΠΑ

Εταιρεία ΑΕ με αντικείμενο την παροχή υπηρεσίων και σε αεροπορικές εταιρείες εγκατεστημένες στην Ελλάδα,δεν χρεωνει για τις υπηρεσίες της ΦΠΑ εφόσον η αεροπορική προσκομίζει βεβαιωση απαλλαγής ΦΠΑ σύμφωνα με το αρ.27 του Ν.2859/2000 και της ΠΟΛ 1158/2-6-14.

Επειδη προκειται να της πουλησουμε  κάποια πάγια και για αυτο το λόγο θα έκδοθει τιμολόγιο πώλησης παγίων προς τη αεροπορική θα πρέπει να υπολογιστει  και φπα ή και αυτή η συναλλαγή καλυπτεται απο την βεβαίωση απαλλαγής που εχει προσκομισθεί.?

e.spanou 26/01/2017 15:34:21

θα το εκτιμούσαμε αν είχαμε μια απάντηση στο ερωτημα που θεσαμε,επειδη θα πρέπει να εκδωσουμε το τιμολόγιο προς τον πελάτη μας μεχρι το τέλος του μηνα. ευχαριστούμε πολύ

Κ. Σπανού, διευκρινίστε μας: τα πάγια θα χρησιμοποιηθούν ή θα ενσωματωθούν στο αεροσκάφος; προορίζονται για τον εφοδιασμό του αεροσκάφους;

e.spanou 02/02/2017 10:09:04

τα συγκεκριμένα παγια που προκειται να πωληθουν στην αεροπορική εταιρεία προοριζονται να εξυπηρετησουν τις ανάγκες του αεροσκάφους για την ασφαλη απογείωση-προσγείωση του,δηλ.μια γεννητρια ηλεκτ.ρεύματος ,ελκυστηρες αποσκευών ,αμαξιδια αποσκευών τροχηλατα...ευχαριστώ πολύ.

  • 1 Απάντηση
Η απάντηση είναι διαθέσιμη μόνο στους συνδρομητές του Forin.gr