Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εισπράξεις - Πληρωμές - Οφειλές - Δόσεις

νέα ερώτηση

Επιστροφή Φόρου

Ήθελα να ρωτήσω αν καταβλήθηκαν οι επιστροφές φόρου του 2014; Έχω επιστροφή φόρου και είχα δηλώσει IBAN στην δήλωση αλλά ακόμα δεν πήρα τίποτα. Θα ήθελα να ξέρω αν δεν έγιναν ή έχω κάποιο πρόβλημα με τον δηλωθέν λογαριασμό.
Κάποια περίοδο έλεγαν ότι θα το συμψηφίζαν με τον ΕΝΦΙΑ αλλά ούτε και αυτό έγινε.
Και ερχόμαστε πάλι στην γνωστή απορία...πως απαιτούν ένας πολίτης που δεν έχει πάρει την επιστροφή φόρου, δεν έχει πάρει το επίδομα θέρμανσης να είναι συνεπής με τις δικές του υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ); Έτσι βγάζω και εγώ πλεόνασμα...όταν δεν πληρώνω και μόνο λαμβάνω...Το ότι δεν συμψηφίζονται όλα αυτά ηλεκτρονικά, ο μόνος λόγος που βρίσκω είναι ότι δεν θέλουν να το κάνουν για να έχουν αυτή την ευκαίρια να δηλώνουν όσο πλεόνασμα θέλουν.

Πρεπει να πας ο ιδιος η γνωστος σου στην εφορια στοτμημα εισοδημα να το τακτοποιήσεις το πρόβλημα εχοντας μαζι σου την αστυνομικη ταυτοτητα ,εκαθαριστικο η αντιγραφο φορολογικης δηλωσης ετος 2014 το παρον πρόβλημα ειχα και εγω και τακτοποιηθηκε αμεσως

mikesar 09/03/2015 00:12:49

Μήπως σου είπαν για ποιον λόγο δεν έγινε η κατάθεση στην τράπεζα; Γιατί θα πρέπει να περάσουμε αυτή τη διαδικασία; Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.

Προσθέστε τη δική σας απάντηση