Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Φορολογικές ερωτήσεις

νέα ερώτηση

ΔΙΠΛΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕς ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 3 ΗΤΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 2 ΕΝΗΛΙΚΑ,ΤΟ 2012.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ 2 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΝΗΛΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

ΠΗΓΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΙς ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕς(ΛΟΓΩ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑΣ) ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ 2012,Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΠΑΙΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΥΖΥΓΟς ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 2012, 3 ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΤΕΚΝΑ, ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΗΛΩΣΕΙ 4, ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΧΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΟΥ Η ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ 2 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

1) ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΜΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ 12.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ 13.800,ΕΝΩ ΕΧΩ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3.000 ΕΥΡΩ, ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΦΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΗ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ Η ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕς ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ??

ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗς ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤ. ΑΠΟΦΑΣΗ.2)ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 3454 (ΦΕΚ 75Α΄/ 7.4.2006) "Ο γονέας χωρίς σύζυγο, ο οποίος έχει τη γονική μέριμνα και επιμέλεια των τέκνων του και είναι μόνος υπόχρεος σε διατροφή αυτών, θεωρείται πολύτεκνος, εφόσον έχει τρία τέκνα" ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙς ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ 2012 ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ 2 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΙΟΩΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΥΝΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΗΛΙΚΟ ΤΕΚΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΑ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Η ερώτηση αυτή έχει κλειδωθεί.

Παρακαλώ μη χρησιμοποιείτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα. Η ερώτηση κλειδώνεται και θα διαγραφεί. Μπορείτε να επαναυποβάλλετε το ερώτημά σας ακολουθώντας τους κανόνες του Forin.gr.