Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Φορολογικές ερωτήσεις

νέα ερώτηση

αναδρομικα2011

ΕΧΩ ΥΠΟΒΑΛΗ ΣΤΟ ΓΓΠΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ,



ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΜΟΥ



ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ.







ΤΟ Ερωτήματα προς Γ.Γ.Π.Σ. =







___ΠΑΡΑΚΑΛΩ, (ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2013) ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΝΕΕΣ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ , ΕΤΟΥΣ 2012 ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ 2011, ΟΛΕΣ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΛΟΓΩ ΛΑΘΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ, (ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ).



ΚΑΝΩ ΤΡΟΠΟΟΙΗΤΙΚΗ ΕΤΟΥΣ 2012 ΟΛΑ ΜΑΖΙ ( ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ 2011 -20% ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥ).??



ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011 ΤΡΟΠΟΠΟΙΤΙΚΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012??



ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ 2011 ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 , ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΟΙΗΤΙΚΗ ΤΟΥ 2011??) ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΙΧΥΟΥΣΑΣ ΓΝΩΣΗΣ.



ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ "ΑΝΑΛΗΘΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ "ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΓΠΣ,



ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΣΥΝΟΜΟΝ, ΚΑΙ ΟΡΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΡΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΤΟΥΣ 2012 ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΥ 2012 ΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΟΥ 2011 -20%.



ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΠΕ ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΣΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΕΙΣ ΤΗΝ Γ΄ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ (ΟΙΚ-2013) ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΩΣ ΤΗΝ 30-09-2013.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΣΤΟ balkaneiko@hotmail.com ή irinitagala@gmail.com Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ E-MAIL ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ.



ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,! ___







ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ =







__ Αξιότιμη κυρ,.. ΧΧΧΧ







«To Κέντρο Εξυπηρέτησης Ηλεκτρονικά Συναλλασσομένων υποστηρίζει τις διαδικτυακές εφαρμογές κ ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Δ.Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ την αρμοδιότητα να απαντά σε ερωτήματα φορολογικού περιεχομένου. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο ειδικό γραφείο εξυπηρέτησης κοινού του Υπουργείου Οικονομικών καθημερινά ή να επικοινωνήσετε με το τηλ.2103375000 ή στις Δ.Ο.Υ.







Πάντα στη διάθεσή σας



Κέντρο Εξυπηρέτησης Ηλεκτρονικά Συναλλασσομένων



Γ.Γ.Δ.Ε. Υπ. Οικονομικών __







ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,.Υ.Γ (ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΟΙΚ-2012 & ΟΙΚ-2013 ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ,..)

Ε1

Προσθέστε τη δική σας απάντηση