Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΣΘ Ζητείται στήριξη του εμπορικού κόσμου

Μέτρα ανακούφισης των εμπόρων «πριν να είναι αργά» ζητά από την Πολιτεία ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ). Σε δήλωσή του με αφορμή την ολοκλήρωση της 89ης ΔΕΘ, ο Παντελής Φιλιππίδης σημειώνει ότι η Έκθεση ναι μεν ένωσε τον επιχειρηματικό κόσμο, όμως το εμπόριο συνεχίζει να δίνει μάχη επιβίωσης.

Σύμφωνα με τον κ. Φιλιππίδη, ο εμπορικός κόσμος έχει στηρίξει για χρόνια την οικονομία της χώρας, αλλά και την κοινωνία, γι' αυτό και η στήριξη από την Πολιτεία είναι επιβεβλημένη για να διασφαλιστεί η επιβίωση του τομέα. «Ο επιχειρηματίας της γειτονιάς, η οικογενειακή επιχείρηση και η κάθε μικρομεσαία μονάδα έχουν φτάσει πλέον στα όρια τους», τονίζει και προσθέτει: «Τώρα είναι η ώρα για πράξεις και όχι για λόγια. Το αύριο που ονειρευόμαστε δεν θα έρθει από μόνο του, θα το φέρουμε εμείς, ενωμένοι και αποφασισμένοι».

Για την εκθεσιακή συμμετοχή του συλλόγου, ο πρόεδρος του ΕΣΘ αναφέρει ότι προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία για συνομιλία, αλληλεπίδραση και δικτύωση ανάμεσα στους επαγγελματίες και τους επισκέπτες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!