Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Generation Y Επέκταση της εταιρείας στη Νοτιανατολική Ευρώπη με νέο έργο

Τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της (portfolio) των διεθνών της συνεργασιών με το λανσάρισμα ενός νέου έργου στην αγορά της Αλβανίας, ανακοίνωσε η ελληνική ηγέτιδα εταιρία στον χώρο του ψηφιακού μετασχηματισμού και του ψηφιακού εμπορίου στην ΝΑ Ευρώπη, Generation Y.

Η συνεργασία αυτή, όπως ανακοινώθηκε, περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου B2C ηλεκτρονικού καταστήματος για την Balkan Sport, έναν από τους κορυφαίους retailers αθλητικών προϊόντων στην αλβανική αγορά.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα υποστηρίζεται από την custom πλατφόρμα ecommerce της Generation Y, την Generation Next.

Στόχος της Generation Y σε αυτό το έργο, ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας online παρουσίας για την Balkan Sport, ενισχύοντας τις δυνατότητές της στο ηλεκτρονικό εμπόριο και ενσωματώνοντας προηγμένα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για την εξατομίκευση της εμπειρίας αγορών για τους επισκέπτες του καταστήματος.

Επιπρόσθετα, μέσα από καινοτόμα εργαλεία σχεδιασμένα για τη βελτιστοποίηση των καθημερινών λειτουργιών του καταστήματος, όπως η απρόσκοπτη διασύνδεση με 3rd party συστήματα, καθώς και ένα μεγάλο κομμάτι αυτοματισμών των λειτουργιών αυτών, στοχεύει στη μείωση του διαχειριστικού κόστους για την εταιρία και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας για τους διαχειριστές του webstore.

«Στρατηγικός μας στόχος είναι να φέρνουμε την τεχνογνωσία μας στις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σε νέες αγορές. Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη της Balkan Sport, μέσα από τη μετατροπή της σε ψηφιακό ηγέτη στον κλάδο της πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών», δήλωσε η CEO της Generation Y, Εύη Μπουκώρου-Γεωργούδα. «Το νέο αυτό ηλεκτρονικό κατάστημα δεν είναι απλώς μια πύλη για premium προϊόντα αλλά και μια απόδειξη της δέσμευσής μας στην καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών μας στο παγκόσμιο ψηφιακό τοπίο».

Η Balkan Sport είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες λιανικής πώλησης αθλητικών ειδών στην Αλβανία, γνωστή για την παροχή μιας εκτεταμένης γκάμας αθλητικών ειδών υψηλής ποιότητας από τα κορυφαία brands της παγκόσμιας αγοράς. Από την ίδρυσή της, πριν από 20 χρόνια, μέχρι σήμερα, η Balkan Sport έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί 25 καταστήματα σε όλη την Αλβανία, παρέχοντας πάνω από 6.000 κωδικούς προϊόντων σε μια διευρυμένη πελατειακή βάση. Με έμφαση στην καινοτομία και την ποιότητα, η Balkan Sport έχει καθιερώσει τη φήμη της στηριζόμενη όχι μόνο στο προϊοντικό της μίγμα, άλλα και στην εξυπηρέτηση των πελατών της, διασφαλίζοντας ότι κάθε αγοραστής βρίσκει το στυλ, την άνεση και τη λειτουργικότητα που αναζητά σε αθλητικά ρούχα και εξοπλισμό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!