Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Alpha Bank Στεγαστικά δάνεια σε νέους έως 40 ετών με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς

Στεγαστικά δάνεια σε νέους έως 40 ετών με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς ανακοίνωσε σήμερα η Alpha Bank.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, το νέο Στεγαστικό Δάνειο Alpha Πρώτη Κατοικία για νέους έως 40 ετών προσφέρεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, καθώς για τα πρώτα 3 χρόνια του δανείου παρέχεται η δυνατότητα επιλογής χαμηλού σταθερού επιτοκίου ύψους 2,50%, ενώ δεν καταλογίζονται δαπάνες εξέτασης του αιτήματος.

Το Δάνειο Alpha Πρώτη Κατοικία απευθύνεται σε μία διευρυμένη περίμετρο δικαιούχων, καλύπτοντας έως και το 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, ανεξαρτήτως, μάλιστα, ενεργειακής κλάσης και παλαιότητας.

Παράλληλα, δίνει στους δανειολήπτες τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε σταθερό είτε κυμαινόμενο επιτόκιο καθ' όλη τη διάρκεια του δανείου.

Πιο αναλυτικά, οι όροι χρηματοδότησης και τα πλεονεκτήματα του νέου Στεγαστικού Δανείου της Alpha Bank για την απόκτηση πρώτης κατοικίας διαμορφώνονται ως εξής:

  • Διάρκεια δανείου από 5 έως 35 χρόνια, με δυνατότητα για περίοδο χάριτος έως 2 χρόνια στην αρχή του δανείου
  • Ποσό δανείου έως 300.000 ευρώ
  • Χρηματοδότηση έως 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, χωρίς πρόσθετες προϋποθέσεις
  • Δυνατότητα επιλογής σταθερού ή κυμαινόμενου επιτοκίου καθ' όλη τη διάρκεια του δανείου.
  • Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 2,50% για τα πρώτα 3 χρόνια (πλέον της εισφοράς του Ν.128/75), εφόσον το επιλέξουν οι δανειολήπτες, και ανταγωνιστικό κυμαινόμενο επιτόκιο για τα επόμενα χρόνια
  • Απαλλαγή από δαπάνες εξέτασης του αιτήματος δανειοδότησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το Δάνειο Alpha Πρώτη Κατοικία για νέους έως τις 31 Δεκεμβρίου 2024.

Προσωπικό δάνειο με προνομιακή τιμολόγηση για όλους τους νέους πελάτες στεγαστικών δανείων

Επιπλέον, η Alpha Bank διευκολύνει τόσο τους πελάτες του Alpha Πρώτη Κατοικία για νέους όσο και τους υπόλοιπους πελάτες που θα λάβουν στο εξής στεγαστικό δάνειο από την Τράπεζα, παρέχοντας σε όλους τη δυνατότητα να καλύψουν προσωπικές ανάγκες που συνδέονται με την απόκτηση στέγης, όπως συμβολαιογραφικά και δικηγορικά έξοδα, μέσω Προσωπικού Δανείου Alpha Μέτρον Άριστον με προνομιακή τιμολόγηση και σταθερό επιτόκιο σε όλη τη διάρκεια του δανείου.

Ειδικότερα, προσφέρονται:

  • Διάρκεια δανείου από 6 έως 96 μήνες
  • Ποσό δανείου έως 30.000 ευρώ
  • Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 9,90% (πλέον της εισφοράς του Ν.128/75) για όλους, χαμηλότερο από το ισχύον τιμολόγιο (έως 14%)
  • Απαλλαγή από δαπάνες εξέτασης του αιτήματος δανειοδότησης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Alpha Bank αποδεικνύει έτσι έμπρακτα ότι ανταποκρίνεται στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και βρίσκεται δίπλα στους νέους ανθρώπους, στηρίζοντάς τους ώστε να ανοίξουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή τους με την αγορά ή την κατασκευή της πρώτης κατοικίας τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!