Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΒΕΑ Εκδήλωση για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Ασίας

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, σε συνεργασία με το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), διοργανώνουν Ενημερωτική εκδήλωση για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές της Ασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, 12.00-15.00 στο ΕΒΕΑ, όπου θα παρουσιασθούν οι αγορές των Φιλιππίνων, της Νοτίου Κορέας, της Σιγκαπούρης, της Ινδονησίας, της Ιαπωνίας και της Ταϊλάνδης. Ομιλητές θα είναι πρέσβεις, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και στέλεχος γερμανικού επιμελητηρίου, οι οποίοι θα δώσουν στοιχεία για το οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον στις παραπάνω χώρες. Θα εστιάσουν σε κλάδους και τομείς με προοπτική ανάπτυξης, θα αναδείξουν δυνατότητες και ευκαιρίες για εμπορικές, επενδυτικές και άλλες μορφές συνεργασίας και θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για προσέγγιση και δικτύωση στις τοπικές αγορές. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση για την προστασία πνευματικών δικαιωμάτων στην Ινδία από εκπρόσωπο αρμόδιας υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν τα στελέχη εξωστρεφών ελληνικών εταιριών για τις δυνατότητες και ευκαιρίες δραστηριοποίησης στις αγορές αυτές και με βάση το ενδιαφέρον να σχεδιασθεί η επόμενη Επιχειρηματική Αποστολή στην Ασία με αποκλειστικό σκοπό την πραγματοποίηση συναντήσεων Β2Β με τοπικές εταιρίες.

Επίσης, μετά τις ασιατικές αγορές στο τελευταίο μέρος της ημερίδας (15.00-15.40) θα γίνει ειδική παρουσίαση για την αγορά της Ακτής Ελεφαντοστού από εκπροσώπους του Ελληνο-Ιβοριανού Επιμελητηρίου, οι οποίοι θα αναφερθούν στα χαρακτηριστικά, τις προοπτικές και τους τομείς διμερούς συνεργασίας με την αγορά αυτή.

Σημειώνεται ότι δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στην ημερίδα, ενώ η γλώσσα εργασίας θα είναι η αγγλική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!