Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΛΣΑ Εκδήλωση με θέμα "Ψηφιακή Μετάβαση για Λογιστές και Επιχειρήσεις, Προκλήσεις και Ευκαιρίες"

ΛΣΑ

24 Μαΐου 2024

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση με θέμα "Ψηφιακή Μετάβαση για Λογιστές και Επιχειρήσεις, Προκλήσεις και Ευκαιρίες"

Στην κατάμεστη από επιχειρήσεις και λογιστές αίθουσα του Wyndham Grand Athens, πραγματοποιήθηκε στις 20/05/2024 η εκδήλωση της i-spirit και της Samsung, υπό την αιγίδα του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών, με θέμα:

Ψηφιακή Μετάβαση για Λογιστές και Επιχειρήσεις, Προκλήσεις και Ευκαιρίες

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους

  • ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Χάρης Θεοχάρης και
  • ο Εκπρόσωπος Τύπου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Όμηρος Τσάπαλος,

οι οποίοι επισημαίνοντας τη σημασία της εκδήλωσης, τόνισαν ότι η ψηφιοποίηση αλλάζει τα εργαλεία και την νοοτροπία λειτουργίας της μικρομεσαίας επιχείρησης. Επιπλέον, τονίστηκε η σημαντικότητα του ρόλου του Λογιστή – Φοροτεχνικού στη νέα αυτή εποχή.

  • ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και
  • ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών, κ. Παναγιώτης Τεγρέλλης,

οι οποίοι ως εκπρόσωποι της αγοράς τόνισαν την ανάγκη για συνεργασία ιδιωτικών και δημόσιων φορέων για την εφαρμογή καινοτόμων λύσεων που θα εξασφαλίσουν τα οφέλη της ψηφιοποίησης.

Τα στελέχη της Samsung παρουσίασαν τα τεχνολογικά προϊόντα της εταιρείας, τα οποία συμβάλλουν στη βελτίωση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας των χρηστών.

Στη συνέχεια, ο κ. Νικόλαος Σπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της i-spirit Software, παρουσίασε το λογισμικό i-spirit το οποίο έχει ήδη προσφέρει στην αγορά αύξηση παραγωγικότητας, μείωση του κόστους, βελτίωση της συνέπειας και διαφάνεια, θέτοντας τη βελτιστοποίηση, την ασφάλεια, την αυτοματοποίηση και τη διαλειτουργικότητα  των συστημάτων ως προϋποθέσεις στην νέα εποχή της ψηφιοποίησης!

Ο Πρόεδρος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών, Μιχάλης Πόλυγγερ, αναφέρθηκε στην εφαρμογή του ηλεκτρονικού τιμολογίου ως προεπιλεγμένης μεθόδου για την τεκμηρίωση των συναλλαγών για σκοπούς ΦΠΑ, ενημερώνοντας για την συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που αφορά στα παραστατικά των ενδοκοινοτικών συναλλαγών.  Στη συνέχεια τόνισε τη σημαντικότητα του ρόλου του Λογιστή-Φοροτεχνικού ως απαραίτητου συνεργάτη μιας επιχείρησης για την ασφάλεια και την ανάπτυξή της.

Ακολούθησε σεμινάριο με τον εξαίρετο κ. Νίκο Καλαμαρά, ο οποίος ενημέρωσε για τη διασύνδεση ταμειακών και erp με τα POS, για την ηλεκτρονική τιμολόγηση αλλά και τα νέα παραστατικά Διαβίβασης Εισπράξεων και προ εισπράξεων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!