Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Νέος κατάλογος διαιτητών ΕΒΕΑ διετίας 2024-2025

Καταρτίστηκε ο νέος Κατάλογος Διαιτητών, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με ισχύ μέχρι το τέλος του 2025.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, ο κατάλογος αποτελεί εργαλείο για όσους επιθυμούν να προσφύγουν στη Μόνιμη Θεσμική Διαιτησία του ΕΒΕΑ και περιλαμβάνει νομικούς, οι οποίοι μπορεί να είναι δικηγόροι, ανώτεροι και ανώτατοι δικαστές, καθηγητές Νομικών Σχολών, αλλά και σε εκπροσώπους διαφορετικών κλάδων, όπως, μηχανικοί, ορκωτοί λογιστές, ανώτατα διοικητικά στελέχη, οικονομολόγοι, κ.ά. οι οποίοι έχουν διακριθεί στο χώρο τους, μόνο για το επιστημονικό τους έργο όσο και για την επαγγελματική τους πορεία, αλλά και για το ήθος, την εντιμότητα και την αρτιότητα του χαρακτήρα τους.

Η κατάρτιση του Καταλόγου Διαιτητών του ΕΒΕΑ προβλέπεται και ρυθμίζεται από τις ειδικότερες διατάξεις του Π.Δ. 31/1979 για τη Μόνιμη Θεσμική Διαιτησία στο ΕΒΕΑ προσδίδοντας στον Κατάλογο κανονιστική ισχύ. Η κατάρτιση του Καταλόγου Διαιτητών αποτελεί συνέχεια της ευρύτερης προσπάθειας του επιμελητηρίου να αναδείξει την υπεραξία των εναλλακτικών μεθόδων επίλυσης διαφορών και να προσφέρει πραγματικά κίνητρα στα μέλη του για να δείξουν εμπιστοσύνη σε αυτές τις μεθόδους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!