Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

Μιχαηλίδου Αυξημένος ο προϋπολογισμός του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός

Υπουργείο Εργασίας
και Κοινωνικής Ασφάλισης

Αθήνα, 19 Απριλίου 2024

Δελτίο Τύπου

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Αισθητά αυξημένος εφέτος ο προϋπολογισμός του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός της ΔΥΠΑ»

Συνάντηση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνας Μιχαηλίδου με το προεδρείο της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας

Συνάντηση εργασίας με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας, είχε σήμερα το πρωί η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επιβεβαίωσε τη στήριξη της Κυβέρνησης στον τουριστικό κλάδο και στις επιχειρήσεις μέσα και από το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ, ενισχύοντας το εισόδημα των εργαζομένων και των τοπικών κοινωνιών. 

Μετά το πέρας της συνάντησης, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε: «Σήμερα είχα την ευκαιρία να συζητήσω διεξοδικά με τη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας, τις προτάσεις της για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μέσα από το πρόγραμμα του Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, που και η Ένωση Ξενοδόχων Αίγινας, αναγνωρίζει ως ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για τον τουριστικό κλάδο όσο και για τους δικαιούχους. Μάλιστα εφέτος το Πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός της ΔΥΠΑ θα εκκινήσει νωρίτερα ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του θα είναι αισθητά αυξημένος σε σχέση με πέρυσι. Φυσικά είμαστε εδώ για να ακούμε τις προτάσεις και όπου χρειάζεται να παρεμβαίνουμε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας και μέλος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Σταύρος Καλαμάκης ανέφερε: «Είχαμε την τιμή να συναντηθούμε σήμερα με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήσαμε τις προτάσεις μας για την βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των προγραμμάτων της ΔΥΠΑ που αφορούν στα ξενοδοχεία». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!