Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Σκρέκας Βιομηχανική πολιτική χωρίς οργανωμένους υποδοχείς δεν μπορεί να υπάρξει

«Για να έχουμε διατηρήσιμη ανάπτυξη, ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή και τις γεωπολιτικές προκλήσεις, πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τη βιομηχανία μας».

Αυτό σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας κατά τη σημερινή του επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός:

«Για να έχουμε διατηρήσιμη ανάπτυξη, ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή και τις γεωπολιτικές προκλήσεις, πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε έμπρακτα τη βιομηχανία μας

Αυτό τόνισα στη σημερινή μου επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, η οποία διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην «καρδιά» της βιομηχανικής πολιτικής που αναπτύσσουμε. Ιδιαίτερα τώρα που επικαιροποιούμε το Εθνικό Σχέδιο για την ανάπτυξη της βιομηχανίας στη χώρα μας.

Ανέφερα επίσης ότι βιομηχανική πολιτική χωρίς οργανωμένους υποδοχείς δεν μπορεί να υπάρξει.

Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα κινείται σε ρυθμούς ανάπτυξης 4 και 5 φορές υψηλότερους από το μέσο όρο της Ευρώπης και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση. Οικονομική ανάπτυξη σημαίνει νέες, ποιοτικές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!