Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

ΑΑΔΕ Συμμετοχή και Ημερίδα της ΑΑΔΕ στην Έκθεση «Logistics & Transports Thessaloniki Expo», 11-13/4/2024

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εκπληρώνοντας το όραμα και την αποστολή της, δημιουργεί σύγχρονα και ψηφιοποιημένα τελωνεία με στόχο τη διαρκή ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω των τελωνειακών απλουστεύσεων. Παράλληλα, με τη διοργάνωση εκδηλώσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα, αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της για τον επιχειρηματικό κλάδο και τη συνεχή ενημέρωσή του για νέες καινοτόμες διαδικασίες προς διευκόλυνση του υγιούς εμπορίου.

H ΑΑΔΕ συμμετέχει με δικό της περίπτερο στην 1η Έκθεση «Logistics & Transports Thessaloniki Expo» (11-13/4/2024, Εκθεσιακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO).

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο Hall 9 του Εκθεσιακού Κέντρου ΔΕΘ-HELEXPO (stand 16), για τα ψηφιακά εργαλεία, τις τελωνειακές απλουστεύσεις και τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από αυτές, καθώς και τις προϋποθέσεις χορήγησης των σχετικών αδειών. 

Επίσης, στις 13 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 – 13:00, η ΑΑΔΕ διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Τελωνειακές Απλουστεύσεις και Ενίσχυση της Επιχειρηματικότητας» στην Αίθουσα  Εκδηλώσεων LOGI.C – Hall 9 του Εκθεσιακού Κέντρου ΔΕΘ-HELEXPO. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!