Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

EUROGROUP: Εγκρίνεται η δόση των 9,2 δις στην Ελλάδα

Στη συνεδρίαση του Eurogroup, που ξεκινά στις 4 το απόγευμα στις Βρυξέλλες, ο  υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας θα εκθέσει στους Ευρωπαίους ομολόγους του τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση τους τελευταίους επτά μήνες και βάσει των οποίων έδωσε την Πέμπτη το «πράσινο φως» το ΔΝΤ για τη χορήγηση της δόσης των 3,25 δισ. ευρώ που καθυστερούσε εδώ και μήνες.

Το Eurogroup αναμένεται να εγκρίνει την εκταμίευση της δόση του Ιανουαρίου, ύψους 9,2 δισ. ευρώ. Θα είναι ουσιαστικά η πρώτη «ένεση» ρευστότητος στην αγορά, καθώς τα 2 δις  θα  πάνε για την αποπληρωμή μέρους (από τα 9 συνολικά δις) των χρεών του κράτους προς ιδιώτες.

Πηγή: Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!