Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

CYF Congress Το μεγαλύτερο φοιτητικό Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

CYF Congress
Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το μεγαλύτερο φοιτητικό Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, το CYF Congress IIΙ (Create Your Future Congress) προσελκύοντας σχεδόν 2.000 φοιτητές και στελέχη της αγοράς.

Το CYF Congress ΙII αποτελεί συνέχεια ενός θεσμού που έλαβε χώρα για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας το 2017, με πρωτοβουλία φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και τη βοήθεια αποφοίτων, παρακινώντας με αυτόν τον τρόπο τους φοιτητές να ξεκινήσουν να δημιουργούν γερές βάσεις για το μέλλον τους.

Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Π.Τ.Κ.Μ, εκπρόσωποι των οποίων απηύθυναν χαιρετισμό κατά την έναρξη της διοργάνωσης.

Η φετινή διοργάνωση αποτελούνταν από τρία Sessions και διήρκησε 5 ώρες. Το πρώτο Session είχε τίτλο “Βρες τον επιχειρηματία μέσα σου” και ομιλητές ήταν ο κ. Θεοχάρης Πρόδρομος (General Manager της BSK Group of Companies και Co-Owner της Safepaces και Hellas Meals), ο κ. Ταουσάνης Χρήστος (CEO της EMPLOY EDU, Συγγραφέας και Σύμβουλος Σταδιοδρομίας), και ο κ. Βανδώρος Αλέξιος (Αρχιτέκτονας, Ιδρυτής και CEO της VaCo Group)

Στο δεύτερο Session, πραγματοποιήθηκε μια Unplugged εκπομπή του Νο.1 Business Show στην Ελλάδα, του «Θα σας ειδοποιήσουμε» οπού ο κ. Κίντζιος Κωνσταντίνος (Deputy Director του ReGeneration) και ο κ. Ανδριανός Σπύρος, (Founder του Men of Style) μίλησαν αφιλτράριστα για όλα όσα ντρεπόμαστε να πούμε και να παραδεχτούμε στην αγορά εργασίας.

Στο τρίτο και τελευταίο Session με τίτλο “Έχεις αυτό που ψάχνει η αγορά εργασίας; ”, ακούσαμε την κα. Προκόπη Εύη (Σύμβουλος επιτυχίας και Managing Director της Skema Projects), o κ. Δημητριάδης Δημήτρης (Chief Innovation Officer της TheFuturecats, Futurist και Συγγραφέας) και ο κ. Βελιάδης Τάσος (Partner και Chief Strategist της Socialab).

Καταρρίπτοντας ακόμα και το περσινό ρεκόρ συμμετοχής όπου το CYF Congress ΙΙ παρακολούθησαν περισσότερα από χίλια πεντακόσιοι σύνεδροι, η φετινή διοργάνωση αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη για το 4ο συνέδριο στο οποίο σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται να συμμετέχουν ακόμα περισσότερες οικονομικές σχολές από όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!