Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΒΕΑ Οδηγίες για τη χρηματοδότηση ΜμΕ από το ΕΣΠΑ 2021-2027

ΒΕΑ

12 Μαρτίου 2024

Δελτίο Τύπου

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, πυλώνας Ανάπτυξης των νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων – Οδηγίες για τη χρηματοδότηση ΕΣΠΑ 2021-2027.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, ενημέρωσε τις νέες και υπό ίδρυση μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για την επιχορήγηση και ενίσχυσή τους σε επιλεγμένους ΚΑΔ, από το ΕΣΠΑ 2021-2027, κατά 45% επί των υποβαλλόμενων δαπανών, για χρηματοδοτικά σχέδια 30.000 € έως 400.000 € και για δαπάνες κτιριακές, πάγιου και ψηφιακού εξοπλισμού και συμπληρωματικές σε αυτές δαπάνες (πιστοποίησης, προώθησης, μελετών κ.ά. πλην της εστίασης, του λιανικού εμπορίου και του τουρισμού), μέσω διαδικτυακής εκδήλωσης, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024.

Ο κος Ευάγγελος Ρήνας, Β΄ Αντιπρόεδρος Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, ως βασικός εισηγητής της εκδήλωσης, δήλωσε πως το Β.Ε.Α ως αρωγός των νέων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στέκεται δίπλα τους ως πολύτιμος σύμβουλός τους και επεσήμανε την ανάγκη πρόβλεψης παράλληλων προγραμμάτων δανεισμού των επιχειρήσεων, ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν την ίδια συμμετοχή των προτεινόμενων επενδυτικών σχεδίων.  

Η εκδήλωση ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ, μέλος του ΕΦΕΠΑΕ, για τη δράση χρηματοδότησης «Ενίσχυση της Ίδρυσης και Λειτουργίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» (ΕΣΠΑ 2021-2027).

Το αρμόδιο στέλεχος για τη δράση εκ μέρους της ΕΛΑΝΕΤ, κύριος Δημήτρης Γιούνης, παρουσίασε τους όρους και προϋποθέσεις υποβολής πρότασης, τη διαδικασία αξιολόγησης, καθώς και τις υποχρεώσεις υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων που θα εγκριθούν.

Στην ιστοσελίδα του Β.Ε.Α, www.acsmi.gr είναι διαθέσιμη η πληροφόρηση στην  ενότητα «Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!