Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ, Ο.Ε.Ε.)

ΟΕΕ Προγραμματισμός δράσης για την Περίοδο 2024 - 2027

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας δεσμεύεται να συνεχίσει να συμβάλλει με τις τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις της στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας, να παρεμβαίνει έγκαιρα σε θέματα που απασχολούν επαγγελματικά και επιστημονικά τους οικονομολόγους και τους λογιστές – φοροτεχνικούς, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών της, καθώς και να μεριμνά για τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτισή τους. 

Η αύξηση της θητείας της Κεντρικής Διοίκησης από τρία σε τέσσερα έτη, λειτούργησε θετικά για την πορεία του Φορέα μας, καθώς με το χρόνο που είχε στη διάθεσή της, παράλληλα με τις Τοπικές Διοικήσεις των Περιφερειακών Τμημάτων, είχε τη δυνατότητα να ολοκληρώσει το έργο της και να αναβαθμίσει το ρόλο του ΟΕΕ, ως θεσμικός οικονομικός σύμβουλος της Πολιτείας και της κοινωνίας. Ειδικότερα, αν αναλογιστούμε, ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και διαταραχές, ο Φορέας μας και τα μέλη μας, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις και να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια ανασύνταξης της ελληνικής οικονομίας. 

Οι συνεχείς προκλήσεις της εποχής μας απαιτούν εγρήγορση, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του νέου οικονομικού κλίματος, να επανασχεδιάσουμε τις προτεραιότητες μας, να ενισχύσουμε το ρόλο του Φορέα μας και να θέσουμε νέους στόχους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!