Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Εργασίας

Υπουργείο Εργασίας Επίσκεψη Μιχαηλίδου στην Α’ τοπική μονάδα και στη Β’ Διεύθυνση συντάξεων ΕΦΚΑ Πειραιά

Υπουργείο Εργασίας
και Κοινωνικής Ασφάλισης

Αθήνα, 27 Φεβρουαρίου 2024 

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη της, Δόμνας Μιχαηλίδου, Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, στην Α’ τοπική μονάδα και στη Β’ Διεύθυνση συντάξεων ΕΦΚΑ Πειραιά

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, τα γραφεία της Α’ τοπικής μονάδας ΕΦΚΑ Πειραιά και στη Β’ Διεύθυνση συντάξεων ΕΦΚΑ Πειραιά, με αφορμή και την ενεργοποίηση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας δήλωσης απασχόλησης των εργαζόμενων συνταξιούχων. 

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με την ολοκλήρωση της επίσκεψή της δήλωσε:

«Χάρη στην αφοσίωση και την εργατικότητα των υπαλλήλων και της διοίκησης του ΕΦΚΑ και του ΚΕΑΟ Πειραιώς, καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας από τον Πειραιά μέχρι τα Κύθηρα και από τη Νάξο μέχρι τη Ρόδο, εξυπηρετούνται άμεσα και βρίσκουν λύση στα ζητήματα που τους απασχολούν. Και γι’ αυτό τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η πρόοδος είναι ορατή. Αλλά δεν σταματάμε. Η δουλειά μας είναι να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων. Αυτό συζητήσαμε σήμερα με τον Διοικητή του e-ΕΦΚΑ Αλέξανδρο Βαρβέρη και τα στελέχη του ΕΦΚΑ Πειραιά. Πως με μικρά αλλά και με μεγαλύτερα βήματα θα δώσουμε λύσεις στους συμπολίτες μας. Κάτι που κάνουμε πράξη και με την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα για τους εργαζόμενους συνταξιούχους που τέθηκε σε λειτουργία από χθες Δευτέρα. Ως Πολιτεία και ως Υπουργείο είμαστε καθημερινά δίπλα σε όλες και όλους. Ακούμε, συζητάμε και δίνουμε λύσεις». 

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Βαρβέρης, Διοικητής του e-ΕΦΚΑ, δήλωσε:

«Η σημερινή μας παρουσία με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, στις Τοπικές Διευθύνσεις του Πειραιά, στην αγαπημένη γενέτειρα της Υπουργού, αποτελεί την εκκίνηση ενός νέου τρόπου επικοινωνίας με το προσωπικό μας και με τους πολίτες. Θέλουμε να εντοπίζουμε στο πεδίο τις αδυναμίες και τις προκλήσεις και να δίνουμε λύσεις το συντομότερο δυνατόν. Ευχαριστώ θερμά την Υπουργό Εργασίας που στέκεται αρωγός στο εγχείρημα μας αυτό. Η ψηφιοποίηση είναι μόνον το ένα σκέλος της επιτυχίας του e-ΕΦΚΑ που αλλάζει άρδην. Το έτερο μέρος είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, η ενσυναίσθηση για κάθε ευάλωτη ομάδα συμπολιτών μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την καθημερινότητα των πολιτών καλύτερη, με γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!