Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Αποφάσεις - Εγκύκλιοι

Διορθώσεις σφαλμάτων ΦΕΚ B 1198/20.02.2024

Δείτε την απόφαση Δ.Σ.Σ. Α 1155735 ΕΞ 2023 κωδικοποιημένη όπως ισχύει.

Στην υπό στοιχεία Δ.Σ.Σ. Α 1155735 ΕΞ 2023 απόφαση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (Β’ 7134):

1) Στο στοιχείο με α/α 17 στην τρίτη στήλη του πίνακα στη σελίδα 79167 διορθώνεται:

από το εσφαλμένο:

«Επιτυχής υλοποίηση έργων Επιχειρησιακού Σχεδίου, ιδιαίτερης σημαντικότητας και πολυπλοκότητας, σε αυστηρά χρονικά πλαίσια-προθεσμίες.

Ειδικότερα, το βραβείο αποδίδεται σε 7 υπαλλήλους που υπηρετούν στη Διεύθυνση Ελέγχων για τις εντατικές προσπάθειές τους για την υποστήριξη και τη βελτίωση της παραγωγικής λειτουργίας των ηλεκτρονικών βιβλίων «myDATA», τη συνέχιση της ανάπτυξης εφαρμογής «timologio» με νέα έκδοση σε παραγωγικό περιβάλλον και για την υλοποίηση οροσήμων για την διασύνδεση ταμειακών/POS, παρέχοντας νέες ψηφιακές υπηρεσίες σε πολίτες και επιχειρήσεις καθώς και νέα ψηφιακά εργαλεία (appodixi).»,

στο ορθό:

«Επιτυχής υλοποίηση έργων Επιχειρησιακού Σχεδίου, ιδιαίτερης σημαντικότητας και πολυπλοκότητας, σε αυστηρά χρονικά πλαίσια-προθεσμίες.

Ειδικότερα, το βραβείο αποδίδεται σε 9 υπαλλήλους που υπηρετούν στη Διεύθυνση Ελέγχων για τις εντατικές προσπάθειές τους για την υποστήριξη και τη βελτίωση της παραγωγικής λειτουργίας των ηλεκτρονικών βιβλίων «myDATA», τη συνέχιση της ανάπτυξης εφαρμογής «timologio» με νέα έκδοση σε παραγωγικό περιβάλλον, την υλοποίηση του ΕΛΕΓΧΟΣlive και για την υλοποίηση οροσήμων για την διασύνδεση ταμειακών/POS, παρέχοντας νέες ψηφιακές υπηρεσίες σε πολίτες και επιχειρήσεις καθώς και νέα ψηφιακά εργαλεία (appodixi).».

2. Στο στοιχείο με α/α 25 στην τρίτη στήλη του πίνακα στη σελίδα 79168 διορθώνεται:

από το εσφαλμένο:

«Υποβολή πρότασης-μελέτης, η οποία εισηγείται νέο πλαίσιο λειτουργίας σε συγκεκριμένους τομείς ή μεθόδους προς βελτίωση υφιστάμενων διαδικασιών (ελεγκτικών ή μη) και προάγει το έργο της ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα, το βραβείο αποδίδεται σε 12 υπαλλήλους που συμμετέχουν στην ομάδα εργασίας που συστάθηκε με την Δ.ΟΡΓ.Β. 1015299 ΕΞ2021/23-02-2021 Απόφαση Διοικητή ΑΑΔΕ με αντικείμενο την επιχειρησιακή διαχείριση δεδομένων και ηλεκτρονικών εφαρμογών στον κλάδο των καυσίμων. H ιδιαίτερη συνεισφορά της ομάδας εργασίας έγκειται: α) στην ανάκτηση και αξιοποίηση δεδομένων για την ανάπτυξη μοντέλου ανάλυσης, προτεραιοποίησης και διαβίβασης υποθέσεων στον τομέα των καυσίμων και β) στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του προσωπικού που ασχολείται με τον έλεγχο στα καύσιμα με σκοπό την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου στον τομέα των καυσίμων.»,

Στο ορθό:

«Υποβολή πρότασης-μελέτης, η οποία εισηγείται νέο πλαίσιο λειτουργίας σε συγκεκριμένους τομείς ή μεθόδους προς βελτίωση υφιστάμενων διαδικασιών (ελεγκτικών ή μη) και προάγει το έργο της ΑΑΔΕ.

Ειδικότερα, το βραβείο αποδίδεται σε 14 υπαλλήλους που συμμετέχουν στην ομάδα εργασίας που συστάθηκε με την Δ.ΟΡΓ.Β. 1015299 ΕΞ2021/23-02-2021 Απόφαση Διοικητή ΑΑΔΕ με αντικείμενο την επιχειρησιακή διαχείριση δεδομένων και ηλεκτρονικών εφαρμογών στον κλάδο των καυσίμων. H ιδιαίτερη συνεισφορά της ομάδας εργασίας έγκειται: α) στην ανάκτηση και αξιοποίηση δεδομένων για την ανάπτυξη μοντέλου ανάλυσης, προτεραιοποίησης και διαβίβασης υποθέσεων στον τομέα των καυσίμων και β) στην αναβάθμιση των δεξιοτήτων του προσωπικού που ασχολείται με τον έλεγχο στα καύσιμα με σκοπό την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου στον τομέα των καυσίμων.».

(Από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!