Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Άννα Μάνη Αναγκαία η ενίσχυση των τεχνικών επαγγελμάτων

Στην ανάγκη ενίσχυσης των τεχνικών επαγγελμάτων επικεντρώθηκε η συζήτηση που είχε η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη, κατά τη συνάντησή της με τον γραμματέα Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Άκη Μπάφα και τον αναπληρωτή γραμματέα Ανδρέα Δημητρόπουλο, ενώ τέθηκαν οι βάσεις για συγκεκριμένες δράσεις και πολιτικές για την αντιμετώπιση της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού στις επιχειρήσεις.

Αυτό επισημαίνει η υφυπουργός σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Στην ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τον γραμματέα Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Άκη Μπάφα και τον αναπληρωτή γραμματέα Ανδρέα Δημητρόπουλο, θέσαμε τις βάσεις για συγκεκριμένες δράσεις και πολιτικές.

Συζητήσαμε εκτενώς για τις προκλήσεις που αφορούν τις επιχειρήσεις και ειδικότερα τη βιομηχανία, όπως ενδεικτικά η έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, καθώς και για την ανάγκη για κατάρτιση και επανεκπαίδευση του υπάρχοντος εργατικού δυναμικού.

Ειδικότερα, αναφερθήκαμε και στην ανάγκη για ενίσχυση των τεχνικών επαγγελμάτων και την αντιμετώπιση της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού.

Η συνεργασία με τη γενική γραμματεία Παραγωγικών Τομέων, ως σύνδεσμο μεταξύ της αγοράς και της κυβέρνησης, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη ενός βιώσιμου και ασφαλούς πλαισίου για τις επιχειρήσεις στη χώρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!