Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Οικονομικών

Υπουργείο Οικονομικών Επίσκεψη Χάρη Θεοχάρη στην Πάτρα

Υπουργείο Εθνικής
Οικονομίας και Οικονομικών

8 Φεβρουαρίου 2024

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χ. Θεοχάρη στην Πάτρα

Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Στην Πάτρα μεταβαίνει την Παρασκευή 9, Φεβρουαρίου ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Χάρης Θεοχάρης, προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων και διά ζώσης συνεργασία με τοπικούς οικονομικούς φορείς. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχάρης θα επισκεφτεί στις 11:30 π.μ. τη ΔΟΥ Πάτρας. Κατόπιν, στις 12:30 μ.μ. ο θα έχει συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους φορέων, καθώς και με το διοικητικό συμβούλιο  και μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου Πάτρας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου Πάτρας (πλατεία Γεωργίου Α 25) Αμέσως μετά θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Η επίσκεψη του κ. Θεοχάρη στην Πάτρα θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στο τελωνείο της πόλης, στις 14:30 το μεσημέρι (Δυμαίων 16).

Η Πάτρα είναι ο δεύτερος σταθμός στο πλαίσιο περιοδειών που έχει ξεκινήσει ο κ. Θεοχάρης σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να έχει άμεσο διάλογο και επικοινωνία με φορείς, εργαζόμενους στις δημόσιες υπηρεσίες του υπουργείου αλλά και πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!