Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Παγκρήτια Τράπεζα Σε δυναμική επέκταση στο Factoring προχώρησε η τράπεζα, με την ίδρυση θυγατρικής

Ολοένα και πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί το να καταστεί η Παγκρήτια Τράπεζα ένας ανταγωνιστικός τραπεζικός οργανισμός, έρχεται το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα με τη δημιουργία και λειτουργία της θυγατρικής της «Παγκρήτιας Factors AE» (με διακριτικό τίτλο «Pancreta Factors»), αποκλειστικός σκοπός της οποίας είναι η πρακτορεία επιχειρηματικών απαιτήσεων factoring.

«Η νέα θυγατρική εταιρεία αποτελεί ένα ακόμα βήμα υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού της Παγκρήτιας Τράπεζας, με σταθερό στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού τραπεζικού οργανισμού, ο οποίος θα είναι σε θέση να καλύπτει με σύγχρονα προϊόντα το σύνολο των χρηματοδοτικών αναγκών των πελατών του και ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με εγχώρια ή εξαγωγική δραστηριότητα», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Παγκρήτιας Τράπεζας, Αντώνης Βαρθολομαίος και αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση.

Η Παγκρήτια Factors Α.Ε., λειτουργεί πλέον ως χρηματοδοτικό ίδρυμα και παρέχει το σύνολο των προϊόντων πρακτορείας επιχειρηματικών απαιτήσεων με και χωρίς δικαίωμα αναγωγής για εγχώριες και διεθνείς συναλλαγές αλλά και του Reverse Factoring.

Μέσω των συγκεκριμένων προϊόντων, οι επιχειρηματικοί πελάτες του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως άμεση ρευστότητα μέσω προεξόφλησης των απαιτήσεών τους, διαχείριση, λογιστική παρακολούθηση και είσπραξη των απαιτήσεων τους, αξιολόγηση φερεγγυότητας των αγοραστών τους και υπό προϋποθέσεις κάλυψη πιστωτικού κινδύνου.

Τα προϊόντα διεθνούς Factoring, όπως το εξαγωγικό και εισαγωγικό, θα υποστηρίζονται από ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών/ανταποκριτών πρακτόρων μελών της Παγκόσμιας Οργάνωσης Αντιπροσώπευσης (FCI) του Factoring με περισσότερα από 400 μέλη σε 90 χώρες, στην οποία εντάχθηκε πρόσφατα και η Παγκρήτια Factors, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η Pancreta Factors απαρτίζεται από στελέχη με σημαντική τεχνογνωσία σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρει, με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο, Μιχάλη Μιχαηλίδη και operations director, τον Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!