Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Κώστας Σκρέκας Τη Δευτέρα θα κατατεθούν στη Βουλή οι βεβαιώσεις της ΔΙΜΕΑ για τα πρόστιμα

Τα πρόστιμα που επιβάλλονται για αισχροκέρδεια εισπράττονται ή βεβαιώνονται στην εφορία, υπογράμμισε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώνστας Σκρέκας μιλώντας σήμερα το πρωί στον Σκάι και γνωστοποίησε ότι την προσεχή Δευτέρα θα καταθέσει στην Βουλή τις σχετικές βεβαιώσεις προστίμων της ΔΙΜΕΑ, προκειμένου να ενημερωθούν και οι πολίτες.

Σχετικά με τη δέσμη των τεσσάρων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που ανακοινώθηκαν χθες ο υπουργός επανέλαβε ότι έχουν στόχο να διορθώσουν τις διαχρονικές στρεβλές πρακτικές εταιρειών που φούσκωναν τις τιμές στα ράφια.

Σημείωσε ότι οι παρεμβάσεις έρχονται σε συνέχεια μέτρων που ελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα «τα αποτελέσματα των οποίων εχουν φανεί» και για το βρεφικό γάλα ανέφερε ότι εφόσον υπάρχουν παραβάσεις από τις 2 πολυεθνικές που ελέγχονται απο την ΔΙΜΕΑ θα ανακοινωθούν πρόστιμα τις επόμενες μέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!