Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Επίσκεψη Κώστα Σκρέκα σε εμπορικά καταστήματα

«Οι εκπτώσεις βοηθούν τους καταναλωτές να προμηθευτούν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Η κίνηση είναι αυξημένη στην Ερμού, αλλά και σε άλλες αγορές. Η προηγούμενη περίοδος των γιορτών πήγε πολύ καλά σε ό,τι αφορά τα εμπορικά καταστήματα. Είχαμε μια αυξημένη κίνηση και έναν αυξημένο τζίρο σε όγκους και σε αξία, που σημαίνει ότι οι καταναλωτές αξιοποιούν τις περιόδους των εκπτώσεων για να μπορέσουν να προμηθευτούν τα προϊόντα τα οποία θέλουν σε χαμηλότερες τιμές».

Αυτό επεσήμανε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας κατά την επίσκεψή του σήμερα σε καταστήματα της Αθήνας με αφορμή την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ).

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης δήλωσε από την πλευρά του: «Είμαι ευτυχής που μαζί με τον κ. Υπουργό βγήκαμε στα καταστήματα του κέντρου και διαπιστώσαμε την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την επάρκεια των προϊόντων. Είδαμε τις εμπορικές επιχειρήσεις να έχουν γεμάτα ράφια και εξαιρετικές τιμές και επιβεβαιώσαμε ιδίοις όμμασι τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια τόσο των επιχειρηματιών, όσο και των υπαλλήλων. Ευελπιστούμε ότι τα αποτελέσματα των χειμερινών εκπτώσεων, τα οποία θα αποτυπωθούν όπως πάντα στην μεγάλη έρευνα του Εμπορικού Συλλόγου, θα είναι ανάλογα των προσδοκιών του εμπορικού κόσμου, συνεχίζοντας την ανοδική τάση που επέδειξαν κατά την εορταστική περίοδο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!