Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Generation Y Δωρεάν παροχή Hosting για 1.000 Wordpress Websites

Την πρώτη ψηφιακή ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (CSR) στην Ελλάδα ανακοίνωσε η εταιρία κλάδου πληροφορικής Generation Y, η οποία θα προσφέρει σε 1000 επιχειρήσεις τη δυνατότητα να φιλοξενηθεί η ιστοσελίδα τους με απόλυτα μηδενικό κόστος για τα επόμενα 3 χρόνια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πρωτοβουλία, της «ναυαρχίδας» του Ομίλου επιχειρήσεων G.P.A, συνολικής αξίας 500.000 ευρώ, θα επιτρέψει σε 1.000 επιχειρήσεις ανεξαρτήτου βεληνεκούς να αποκτήσουν τη φιλοξενία της ιστοσελίδας τους στον server Digital Ocean. Το αποκλειστικό κριτήριο για να χαίρει οποιαδήποτε επιχείρηση της εν λόγω προσφοράς είναι να επιθυμεί να αφήσει το επιχειρηματικό της «αποτύπωμα» online, προκειμένου να γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στο ψηφιακό περιβάλλον.

Η καινοτόμος πρώτη ψηφιακή CSR ενέργεια στην Ελλάδα στόχο έχει να σταθεί δίπλα σε όσους έχουν πληγεί από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές αλλά και σε κάθε επιχείρηση που επιδιώκει να φτάσει στην επόμενη ημέρα του ψηφιακού της μετασχηματισμού, αποτελώντας καταλύτη στην εξέλιξή της εντός του πλέον ανταγωνιστικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος.

Όπως αναφέρει κ. Αναστάσιος Σπανίδης, πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων GPA, «εδώ και 23 χρόνια βοηθάμε επιχειρήσεις να μεγαλώσουν μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού. Είναι χαρά μας η δυνατότητα να ‘'δώσουμε πίσω'' στην κοινωνία μέσω της πρώτης αυτής ψηφιακής ενέργειας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, βοηθώντας ουσιαστικά την ελληνική οικονομία και τις ελληνικές επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στο ψηφιακό περιβάλλον».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!