Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις καινοτόμων νεοφυών επιχειρήσεων για συμμετοχή στο έργο δικτύωσης “INSPIRATION”

Μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου μπορούν οι ελληνικές καινοτόμες νεοσύστατες νεοφυείς επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στο διεθνές έργο συνεργασίας "INSPIRATION".

Σε ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι τρεις φορείς από την Ελλάδα και τη Νορβηγία, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, η Triaena Synergies & Consulting και η International Development Norway, συμπράττουν και συμμετέχουν στο έργο INSPIRATION. Το έργο INSPIRATION είναι ένα διεθνές έργο συνεργασίας που υποστηρίζεται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω των "EEA Grants 2014-2021" (στο πλαίσιο του προγράμματος "Business Innovation Greece") και 30 ελληνικές καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις θα υποστηριχθούν με σκοπό να μετατρέψουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα σε βιώσιμα και κυκλικά στους ακόλουθους τομείς:

- Καινοτομία και Πράσινη Βιομηχανία

-Γαλάζια Ανάπτυξη

-Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις που θα επιλεχθούν θα λάβουν εστιασμένες υπηρεσίες καθοδήγησης και υποστήριξης και θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης με φορείς και επιχειρήσεις από την Ελλάδα και τη Νορβηγία. Η πρόσκληση απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις που έχουν ιδρυθεί μετά την 1η Ιανουαρίου του 2016.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στη διεύθυνση: https://www.trisync.gr/en/open-call-applications καθώς και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info@trisync.gr.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!