Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΠΕΦΕ Γενική ενημέρωση για τις εκλογές του ΟΕΕ

Προς
ΤΑ ΜΕΛΗ του ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα 22/11/2023

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου καλούμαστε όλοι οι λογιστές – φοροτέχνες  - οικονομολόγοι να ψηφίσουμε για εκλογή αντιπροσώπων στη ΣτΑ, και εκπροσώπων στην κεντρική διοίκη ση του Ο.Ε.Ε.

Η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων & Συνεργάτες είναι εδώ και ζητά την ψήφο σας, ώστε να αγωνιστεί για τη βελτίωση του Ο.Ε.Ε. και των υπηρεσιών προς τα μέλη του.

Ως Π.Ε.Φ.Ε έχουμε αποδείξει ότι νοιαζόμαστε για εσάς.

Πρώτοι εμείς προσφεύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ΑΚΥΡΩΣΗ της ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ  ΕΥΘΥΝΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ. 

Καθημερινά αναδεικνύουμε τα προβλήματα του Κλάδου μας  και είμαστε περήφανοι που μέσα από τους φορολογικούς μας αγώνες έχουμε καταφέρει την υλοποίησης των στόχων μας.

Είμαστε ο μόνος Σύλλογος με δυναμική παρουσία στα Φορολογικά Δικαστήρια κι Εφετεία της Ελλάδος καθώς και στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, μέσω των οποίων διεκδικούμε και πετυχαίνουμε την φορολογική δικαίωση των πελατών μας.

Οι εξειδικευμένες γνώσεις της Επιστημονικής μας Ομάδας στηρίζονται στην καθημερινή επιμόρφωση μας,  με νόμους , διατάξεις όπως και η επαφή μας με  όλους τους Δημοσιονομικούς Φορείς.

Αφήνουμε Κόμματα και Χρώματα στο παρελθόν, εστιάζουμε στο μέλλον με στόχο το Επιμελητήριο να γίνει ο οργανισμός που θα διεκδικήσει τον επιστημονικό και συμβουλευτικό ρόλο του στην Πολιτεία, με στόχο την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη της χώρας.

Απαιτούμε αξιοπρέπεια, επιστημονική αναγνώριση στο επάγγελμά μας, που μέρα με τη μέρα απαξιώνεται.

Στις 10 Δεκέμβρη σας καλούμε να είστε μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα!

Με την δική σας στήριξη μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!