Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Μάξιμος Σενετάκης Τα Γραφεία Μεταφοράς Τεχνολογίας θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ

«Τα Γραφεία Μεταφοράς Τεχνολογίας θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται και στην προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027» δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης στην σημερινή εκδήλωση του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας και Τεχνογνωσίας PlaTTO του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Όπως αναφέρει ο υφυπουργός σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την ομιλία του στην εκδήλωση του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΠΑΔΑ:

«Το PlaTTO φέρνει κοντά Καινοτομία & Οικονομία.

Τα Γραφεία Μεταφοράς Τεχνολογίας (TTOs) αποτελούν καταλύτη για την Βιώσιμη Ανάπτυξη. Συνδέουν στην πράξη την Ακαδημαϊκή Έρευνα με την επιχειρηματικότητα. Αυτόν το σκοπό επιτελεί το PlaTTO, το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το οποίο παρουσίασε τον απολογισμό του για τον έναν χρόνο λειτουργίας του, όπως και τις νέες προοπτικές. Τα Γραφεία Μεταφοράς Τεχνολογίας θα συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται και στην προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Είμαι εντυπωσιασμένος από την εξαίρετη δουλειά του ακαδημαϊκού και ερευνητικού μας δυναμικού και συγχαίρω όλους τους συμβαλλόμενους για την αξιέπαινη προσπάθεια».

Υπενθυμίζεται ότι το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας και Τεχνογνωσίας PlaTTO του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής ιδρύθηκε το 2022 και παρέχει στοχευμένες υπηρεσίες ως προς τη διασύνδεση της έρευνας που αναπτύσσεται στο ΠΑΔΑ με την παραγωγή και την αγορά στο πλαίσιο της αξιοποίησης των ερευνητικών αποτελεσμάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!