Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΟΤ Εκδήλωση προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου στην σερβική αγορά

H περαιτέρω προβολή και προώθηση των νησιών του Βόρειου Αιγαίου στη σερβική αγορά, ήταν το αντικείμενο ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργάνωσε στις 16 Νοεμβρίου στην πρεσβευτική κατοικία η υπηρεσία ΕΟΤ Σερβίας, από κοινού με την ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν tour operators από τη σερβική πρωτεύουσα και τη Νις, δημοσιογράφοι, travel bloggers και επιχειρηματίες του κλάδου, ενώ την έναρξη πραγματοποίησε η πρέσβης της Ελλάδας, Μαρία Λεβαντή.

Ο προϊστάμενος της υπηρεσίας ΕΟΤ Σερβίας, Γιώργος Κακούτης, αναφέρθηκε εισαγωγικά στα γενικότερα χαρακτηριστικά του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, ενώ στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Βορείου Αιγαίου, Νίκος Νύκτας, και τα στελέχη της περιφέρειας, Βασιλική Ροδοπούλου και Μαρία Κόβα, έκαναν λεπτομερείς παρουσιάσεις για κάθε ένα από τα νησιά της περιοχής, ενημερώνοντας αναλυτικά τους προσκεκλημένους για τα μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν ως τουριστικοί προορισμοί.

Ακολούθησε γεύμα δικτύωσης (networking lunch), στη διάρκεια του οποίου οι δύο πλευρές εξέτασαν τρόπους διεύρυνσης των επαφών τους και αναβάθμισης της συνεργασίας τους, με σκοπό τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα των νησιών αυτών στο σερβικό κοινό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!