Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Intracom Telecom Ολοκλήρωση έργου φυσικής ασφάλειας για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Η Intracom Telecom ολοκλήρωσε έργο φυσικής ασφάλειας για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο πυρήνας του συστήματος βασίζεται στο λογισμικό ελέγχου, διοίκησης και συντονισμού επιχειρήσεων με την κωδική ονομασία SISC2, το οποίο έχει αναπτυχθεί από την IntracomTelecom, μέσω του οποίου ολοκληρώνονται, επεξεργάζονται και αναλύονται τα δεδομένα κινηματικής και οι στόχοι οι οποίοι εντοπίζονται στην επιφάνεια του εδάφους.

Στόχος της λύσης είναι η έγκαιρη ανίχνευση εισβολής και η αυτοματοποιημένη ενεργοποίηση συναγερμών και ειδοποιήσεων στα κέντρα παρακολούθησης, ενισχύοντας τις δυνατότητες αποτροπής για την προστασία κρίσιμων υποδομών του ΔΑΑ από ανθρωπογενείς απειλές και φυσικές καταστροφές.

Ο Κώστας Καρδαράς, διευθυντής της Διεύθυνσης Security&Integrated Systems της IntracomTelecom, δήλωσε:

«Το σύστημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τέθηκε σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία μετά από εντατικές εργασίες παραμετροποίησης, βελτιστοποίησης και δοκιμές τόσο στο πεδίο όσο και στα κέντρα ελέγχου και διοίκησης του ΔΑΑ, χάρη στα έμπειρα στελέχη του αερολιμένα αλλά και τους μηχανικούς υψηλής εξειδίκευσης της διεύθυνσης SIS της IntracomTelecom. Αποτελεί τιμή μας που ο ΔΑΑ εμπιστεύτηκε την προηγμένη τεχνολογία του συστήματός μας για ένα τόσο κρίσιμο έργο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!