Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

ΔΥΠΑ 50 επιχειρήσεις με περισσότερες από 1500 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα

ΔΥΠΑ

15 Νοεμβρίου 2023

Δελτίο Τύπου

50 επιχειρήσεις με περισσότερες από 1500 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» ΔΥΠΑ στη Λάρισα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 22η «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial (Φαρσάλων 182, Λάρισα, 413 35) από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 50 επιχειρήσεις, οι οποίες αναζητούν κατάλληλους υποψήφιους για περισσότερες από 1.500 θέσεις εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα:

  • να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό συνεντεύξεων και να δώσουν το βιογραφικό τους
  • να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη επιχειρήσεων χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού
  • να συμμετάσχουν σε εργαστήρια συμβουλευτικής (workshops) από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ
  • να επιλέξουν ώρα επισκεψιμότητας (time slot) ώστε να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις κατά την προσέλευσή τους

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-larisa

Για τη μετακίνηση των αναζητούντων εργασία παρέχεται δωρεάν μεταφορά μεταξύ της Κεντρικής Πλατείας Λάρισας και του ξενοδοχείου Imperial Grecotel με το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν δραστηριοποιούνται σε κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως βιομηχανίες τροφίμων, παραγωγής και επεξεργασίας χάλυβα, δομικών υλικών, συσκευασιών, διέλασης αλουμινίου, φαρμάκων, ξύλου, αρδευτικών συστημάτων και κλωστοϋφαντουργίας, επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παροχή ιατρικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, στις τηλεπικοινωνίες, στις μεταλλικές κατασκευές, στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο, καθώς και στην εστίαση και τον τουρισμό.

Οι ειδικότητες αφορούν διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης, όπως: μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, χημικοί μηχανικοί, τεχνολόγοι τροφίμων, αρχιτέκτονες, στελέχη πληροφορικής, τεχνολόγοι ξύλου, ηλεκτρολόγοι, οικονομολόγοι, λογιστές, στελέχη μάρκετινγκ, εργατοτεχνίτες, εργάτες παραγωγής, χειριστές μηχανημάτων, ηλεκτροσυγκολλητές, μονταδόροι, αποθηκάριοι, πωλητές, οδηγοί, υπάλληλοι γραφείου, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, βοηθοί ιατρικών εργαστηρίων και χειριστές ιατρικών συσκευών, βιολόγοι, γεωπόνοι, μάγειροι, γαζωτές, υπάλληλοι εξυπηρέτησης πελατών και όλο το φάσμα των επαγγελμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και τις προσφερόμενες θέσεις εδώ: https://www.dypa.gov.gr/21i-hmera-karieras-larisa?tab=eidikotites-kai-epikheiriseis&tab2=&tab3=

Η συμμετοχή στα εργαστήρια συμβουλευτικής είναι ελεύθερη για όλους και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι τη συμπλήρωση των διαθέσιμων θέσεων. Οι θεματικές είναι:  

  • Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό
  • Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη
  • Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα
  • Τα Κοινωνικά Δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων, με τη συμμετοχή εκπαιδευτικών και μαθητευόμενων από τις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ.

Παράλληλα, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.dypa.gov.gr/memme

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!