Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Αιτήσεις για το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΨΗ» στους Δήμους της ΠΕ Θεσσαλονίκης και Δυτικού Τομέα Αθηνών

Τους ιδιοκτήτες κατοικιών, που είχαν διαθέσει για τη στέγαση αιτούντων διεθνή προστασία, στο πλαίσιο του προγράμματος «ESTIA II» και του προγράμματος «ESTIA 2021», καλεί να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους ιδιοκτήτες που βρίσκονται στα διοικητικά όρια των δήμων Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Δέλτα, Θέρμης, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Κορδελιού - Ευόσμου, Λαγκαδά, Παύλου Μελά, Πυλαίας - Χορτιάτη και Ωραιοκάστρου, καθώς και των Δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Ιλίου, Περιστερίου και Αιγάλεω.

Για τους Δήμους της Π.Ε. Θεσσαλονίκης, η αίτηση υποβάλλεται σε έντυπη μορφή στο πρωτόκολλο της Αναπτυξιακής Μείζονος Αστικής Θεσσαλονίκης Α.Ε. – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης– ΜΑΘ ΑΕ ΑΟΤΑ, ενώ για τους δήμους του Δυτικού Τομέα Αθηνών, η αίτηση υποβάλλεται σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή στο δήμο στα διοικητικά όρια του οποίου βρίσκεται το ακίνητο. Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 15 Νοεμβρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του εν λόγω υπουργείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!