Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΙΝΚΑ Εξαπάτηση σχετικά με την πολιτική επιστροφών ορισμένων εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου

Μετά από καταγγελίες για εξαπάτηση σχετικά με την πολιτική επιστροφών που ακολουθούν ορισμένες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του, το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας καλεί το υπουργείο Ανάπτυξης να διερευνήσει το θέμα για να προστατευτούν οι αγοραστές.

Επίσης, έθεσε το θέμα και στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων ζητώντας από τις εταιρείες μεταφορών, όταν ο πολίτης καταναλωτής με βάση την ισχύουσα νομοθεσία περί επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερών θέλει να επιστρέψει ένα προϊόν, να επιστρέφουν άμεσα, οι εταιρείες μεταφορών τα χρήματα στον καταναλωτή με την παραλαβή- επιστροφή του προϊόντος.

Επιπλέον, το ΙΝΚΑ προτείνει τους καταναλωτές να ανοίγουν επί τόπου το εμπόρευμα παρουσία της κουριερ και εάν δεν είναι το σωστό προϊόν, άμεσα, να επιστρέφουν το εμπόρευμα και οι couriers να μην καταβάλλουν τα χρήματα της αξίας του εμπορεύματος στις εταιρείες εάν δεν περάσουν οι 14 μέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!