Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Έλενα Ράπτη Στο επίκεντρο τουριστικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη και ιατρικός τουρισμός

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι συναντήσεις της υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη, με στόχο την ενίσχυση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, αλλά και τον γυναικολόγο-μαιευτήρα Κωνσταντίνο Πάντο, Αντιπρόεδρο της ΕΛΙΤΟΥΡ και Γ.Γ της Ελληνικής Εταιρίας Αναπαραγωγικής Ιατρικής.

Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα

Η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη με το βλέμμα στραμμένο στις αλλαγές της Θεσσαλονίκης, που θα την κάνουν ακόμα πιο ελκυστική σε παγκόσμιο επίπεδο και με έργα που θα την εδραιώσουν ως σημαντικό προορισμό διεθνών γεγονότων, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και συζητήσαν όσα σχεδιάζει για το καινούριο πρόσωπο της πόλης. Η συνάντησή τους έγινε λίγες ώρες πριν από την τεράστια διοργάνωση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στη Θεσσαλονίκη που προχωρά, πάει μπροστά και στέλνει το δικό της μήνυμα εξωστρέφειας.

Χιλιάδες άνθρωποι ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, η πόλη κατακλύστηκε από λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού όλων των ηλικιών. Ένα αθλητικό γεγονός που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη τους, με θέαμα μαγευτικό στον παραλιακό δρόμο της Νέας Παραλίας που είχε μετατραπεί σε πίστα. Το experience village που παρέμεινε ανοιχτό όλη τη μέρα ήταν μία πηγή ατελείωτης διασκέδασης και εκπλήξεων, με παιχνίδια, δραστηριότητες και τη μεταφορά μπροστά στα μάτια των θεατών όσων διαδραματίζονται στη Formula1 και τα μηχανοκίνητα σπορ.

Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Ιατρό Κωνσταντίνο Πάντο

Η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη με αφορμή την συνάντηση της με τον γυναικολόγο-μαιευτήρα Κωνσταντίνο Πάντο σημείωσε ότι η χώρα μας είναι ένα πεδίο δράσης των ειδικών μορφών τουρισμού που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος μας και της οικονομίας. Με τις μεταρρυθμίσεις του Νόμου 4958/2022, τις ευνοϊκές διατάξεις του και το αναμορφωμένο πλαίσιο, που είχε την τιμή να εισηγηθεί στη Βουλή πριν από ένα χρόνο, η Ελλάδα προσφέρεται για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού. Στην κατεύθυνση αυτή σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η ύπαρξη των κορυφαίων Ελλήνων επιστημόνων, γιατρών και γενετιστών. Μέσα από τη γνώση που αποκόμισε από την 30χρονη πορεία του, τις επιστημονικές συνεργασίες του με εθνικά και διεθνή ιδρύματα και πανεπιστήμια, ο κ. Πάντος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, κατέθεσε τις απόψεις του και συζητήθηκαν προτάσεις για την ανάπτυξη της Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα και την προσέλκυση ενδιαφερόμενων επισκεπτών από όλες τις χώρες του κόσμου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!