Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΓΣΕΒΕΕ Έρευνα για την αναβάθμιση των πράσινων και ψηφιακών δεξιοτήτων των ΜμΕ τουρισμού

Έρευνα για την αναβάθμιση των πράσινων και ψηφιακών δεξιοτήτων των πολύ μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων του τουρισμού, διεξάγει το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ).

Η έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο του TOURing, ενός χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε. έργου που στοχεύει στην ενίσχυση των τουριστικών επιχειρήσεων, μέσω της αναβάθμισής των πράσινων και ψηφιακών δεξιοτήτων τους. Σκοπός του έργου είναι ο τουριστικός τομέας να είναι στο μέλλον, οικονομικά, ψηφιακά και περιβαλλοντικά βιώσιμος, μέσω της εφαρμογής βιώσιμων και ψηφιακών μοντέλων, ιδιαίτερα για τις πολύ μικρές και μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο συλλέγονται στοιχεία για τον πράσινο και ψηφιακό μετασχηματισμό του τομέα της φιλοξενίας, εστιάζοντας ειδικά στις δραστηριότητες παροχής καταλυμάτων και εστίασης.

Οι ιδιοκτήτες ή υπεύθυνοι επιχείρησης στον κλάδο των καταλυμάτων (ξενοδοχείο, ξενώνας, ξενώνας, B&B κ.λπ.) ή στον κλάδο της εστίασης (εστιατόριο, καφετέρια, παμπ, μπαρ, κλαμπ κ.λπ.), προσκαλούνται να συμβάλλουν στο έργο συμμετέχοντας στην έρευνα. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 15 λεπτά. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο TOURing και την έρευνα, στην ιστοσελίδα https://touringproject.eu/ και για το ερωτηματολόγιο στο https://rb.gy/wwt1m.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!