Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τον πρώτο κύκλο του προγράμματος ανοιχτής καινοτομίας «DeepTech Arena»

Το πρόγραμμα ανοικτής καινοτομίας «DeepTech Arena» συνδιοργανώνουν για πρώτη χρονιά η Kaizen Gaming και το Κέντρο ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το πρόγραμμα έχει βασικό στόχο την ανάδειξη καινοτόμων ψηφιακών λύσεων και την υποστήριξη νέων επιχειρηματικών ομάδων που υλοποιούν υπηρεσίες και προϊόντα με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών.

Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα «DeepTech Arena» απευθύνεται σε επιχειρηματικές ομάδες, ομάδες ερευνητών, startups και spin-offs που αναπτύσσουν, ήδη, προϊόντα ή υπηρεσίες γύρω από τις θεματικές του προγράμματος.

Για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους μέχρι τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, ώρα 23:55.

Οι προκλήσεις που καλούνται οι συμμετέχοντες να επιλύσουν, αφορούν καινοτόμες λύσεις για τη διαχείριση και ανάλυση αθλητικών δεδομένων, καινοτόμες υπηρεσίες με τη χρήση του «Gen-AI» και «Computer Vision», καινοτόμες εφαρμογές με τη χρήση της επαυξημένης (AR), εικονικής (VR) και μικτής (MR) πραγματικότητας, καθώς επίσης καινοτόμες λύσεις με τη χρήση του Gamification.

Σε ό,τι αφορά τα οφέλη για τους συμμετέχοντες, περιλαμβάνονται τα ακόλουθα:

  • Συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένα στελέχη της Kaizen Gaming ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας για την ανάπτυξη της πιλοτικής εφαρμογής σε πραγματικό περιβάλλον.
  • Υποστήριξη σε μορφή υπηρεσιών καθοδήγησης από το ACEin του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την περαιτέρω ανάπτυξη των καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων.
  • Χρηματικό έπαθλο έως 5.000 ευρώ για τις ομάδες που θα διακριθούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!