Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Θεσσαλονίκη Το διήμερο 14-16 Μαρτίου 2024 οι «Forward Green» και «Renewable Energy Tech»

Από 14 έως 16 Μαρτίου του ερχόμενου έτους θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης η 2η «Forward Green» που εστιάζει στην κυκλική οικονομία, ενώ ταυτόχρονα θα διεξαχθεί για πρώτη φορά και η 1η «Renewable Energy Tech», αναδεικνύοντας τα θέματα της αγοράς της «πράσινης» και «έξυπνης» ενέργειας.

«Η Διεθνής Έκθεση για την κυκλική οικονομία “Forward Green” και η εμπορική “Renewable Energy Tech” αναμένεται ότι θα αποτελέσουν το πιο ισχυρό εκθεσιακό δίδυμο της ευρύτερης περιοχής για τα νέα ενεργειακά πρότυπα παραγωγής και κατανάλωσης, καθώς και για τις τεχνολογίες του μέλλοντος, που αλλάζουν δραματικά την οικονομία, αλλά και την καθημερινότητα των σύγχρονων κοινωνιών» επισημαίνει σε σημερινή της ανακοίνωση η ΔΕΘ-Helexpo.

Ειδικότερα για την εμπορική έκθεση της «Renewable Energy Tech», η ΔΕΘ-Helexpo σημειώνει στην ανακοίνωσή της ότι θα δώσει τη δυνατότητα στις δεκάδες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της ΝΑ Ευρώπης στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), της αποθήκευσης ενέργειας, του Υδρογόνου και των «πράσινων»-μεταξύ άλλων- αερίων, ηλεκτροκίνησης, εξοικονόμησης και έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης, να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με τους δυνάμει συνεργάτες ή ανταγωνιστές τους.

Στο πλαίσιο της προαναφερόμενης εμπορικής έκθεσης θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για τις ΑΠΕ, την αποθήκευση και τις πράσινες τεχνολογίες, ενώ στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις έχουν προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις. Τονίζεται ότι η «Renewable Energy Tech», θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το ειδησεογραφικό ενημερωτικό portal για θέματα ενέργειας energypress.gr, που διοργανώνει ένα από τα σημαντικότερα ετήσια συνέδρια με άξονα την ενέργεια σε κάθε της μορφή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!