Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΕΑ - ΓΣΕΒΕΕ Ευρωπαϊκό συνέδριο για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Ευρωπαϊκό συνέδριο με θέμα: "Οι προκλήσεις των μικρών επιχειρήσεων σε ένα μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον" διοργανώνουν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου (11:30 - 17:30) και 23 Σεπτεμβρίου (10:00 - 15:00) στο Ωδείο Αθηνών και την εναρκτήρια ομιλία θα κάνει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα απασχολήσουν τρεις βασικές θεματικές ενότητες που ταυτόχρονα αποτελούν και μεγάλες προκλήσεις για όλο το επιχειρείν:

  • Πρόσβαση στη χρηματοδότηση
  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός
  • Πράσινη Μετάβαση.

Το συνέδριο θα ξεκινήσει με χαιρετισμούς από τον πρόεδρο του ΕΕΑ, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαθά και τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ενώ κατά την διάρκεια του θα τοποθετηθούν πολιτικοί αρχηγοί, Έλληνες και Ευρωπαίοι παράγοντες της επιχειρηματικότητας, επικεφαλής και υψηλόβαθμα στελέχη τραπεζών και πρόεδροι επιμελητηρίων.

Υπενθυμίζεται σε ανακοίνωση ότι, οι μικρές επιχειρήσεις δημιουργούν την πλειονότητα των νέων θέσεων εργασίας, παράγουν πλούτο, ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Αντιπροσωπεύουν το 99% των επιχειρήσεων στην Ε.Ε., απασχολούν το 66% του εργατικού δυναμικού και παράγουν περισσότερο από το 50% του ΑΕΠ της Ε.Ε. Ειδικότερα, δραστηριοποιούνται περίπου 25 εκατομμύρια ΜμΕ στην ΕΕ, οι οποίες απασχολούν περίπου 146 εκατομμύρια άτομα.

Το συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης των ανθρώπων που επιχειρούν, εργάζονται, εκπροσωπούν και αποφασίζουν για τις μικρές επιχειρήσεις σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Το link με αναλυτικές πληροφορίες και το πρόγραμμα για το συνέδριο

https://imegsevee.m-pages.com/gsevee_europa_conference_2023

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!