Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

ΙΣΑ Αποστολή ασθενοφόρου με διασώστες στις πληγείσες περιοχές

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τις απώλειες των ανθρώπινων ζωών και τις καταστροφές που υπέστησαν οι πολίτες στις περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel.

Ο ΙΣΑ οργάνωσε αποστολή βοηθείας, στο πλαίσιο της οποίας απέστειλε το ασθενοφόρο που διαθέτει και δύο διασώστες, για να ενισχύσουν το δυναμικό του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Παράλληλα, συγκέντρωσε φάρμακα, υγειονομικό υλικό και νερά που θα διανεμηθούν στους κατοίκους των περιοχών.

«Είμαστε ενώπιον μιας πρωτοφανούς καταστροφής, μιας πρωτόγνωρης συνθήκης, για τα δεδομένα της Ελλάδας. Εκφράζουμε την οδύνη μας για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τη θεομηνία και είμαστε κοντά τους για να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις. Σε αυτές τις τόσο δύσκολες συνθήκες, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι αυτά που μας ενώνουν, που μας κρατούν δυνατούς και μας κάνουν να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο», τόνισε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

Οικονομική ενίσχυση από ΟΕΝΓΕ και ΠΟΕΔΗΝ

Η ΟΕΝΓΕ αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τις πληγείσες περιοχές για την κάλυψη των άμεσων αναγκών. Η ενίσχυση θα δοθεί με ευθύνη της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Καρδίτσας και στους 4 νομούς που επλήγησαν.

Η ΠΟΕΔΗΝ ενισχύει με 10.000 ευρώ την αποκατάσταση των ζημιών, των υγειονομικών μονάδων και οικογενειών που τα «έχασαν όλα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!