Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Εργατικά - Ασφαλιστικά

Δράσεις του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ

Στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) με δικό του εκθεσιακό χώρο συμμετέχει το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), στοχεύοντας στην προβολή και στην ανάδειξη του πολυδιάστατου έργου του.

Η παρουσία του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ πλαισιώνεται από μία σειρά δράσεων και εκδηλώσεων, ανοικτές για τους επισκέπτες.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, εργατολόγοι θα παρέχουν εξατομικευμένη νομική πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τα πεδία των εργασιακών σχέσεων και της κοινωνικής ασφάλισης και εργασιακοί σύμβουλοι θα παρέχουν εξατομικευμένα υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής σε θέματα σχετικά με το πεδίο της απασχόλησης και την αγορά εργασίας.

Παράλληλα, θα υλοποιηθούν ειδικές εκδηλώσεις/εργαστήρια σχετικά με σύγχρονα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την αγορά εργασίας.

Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ θα υποδέχεται τους επισκέπτες του στο Περίπτερο 13 (θέση 11) από τις 9/9/2023 έως και τις 17/9/2023. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 16:00–22:00 και Σάββατο/Κυριακή: 10:00–22:00.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!