Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Τριήμερη περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία ξεκινά αύριο η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Από τη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει την τριήμερη περιοδεία του στην Κεντρική Μακεδονία ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης τον οποίο συνοδεύουν οι Γ.Γ. του υπουργείου, Γιώργος Στρατάκος, Κώστας Μπαγινέτας και Δημήτρης Παπαγιαννίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, κλιμάκια του υπουργείου με επικεφαλής τον υφυπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη και Σταύρο Κελέτση, θα ακολουθήσουν παράλληλο πρόγραμμα επισκέψεων.

Ο κ. Αυγενάκης το πρωί της Τρίτης θα βρεθεί στη Σίνδο, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τη Διεπαγγελματική Οργάνωση Ρυζιού, και στη συνέχεια με οικονοποιητικούς φορείς, αλιείς και την Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικών Μηχανημάτων.

Την Τετάρτη θα δει φορείς ζωικής και φυτικής παραγωγής, θα επισκεφθεί καινοτόμες επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα και θα έχει συνάντηση με το Σύλλογο Αγελαδοτρόφων της φυλής Χoλστάιν.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, την Πέμπτη και τελευταία ημέρα της περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονία, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα επισκεφθεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, τις εγκαταστάσεις του EΛΓΟ στη Θέρμη και θα μιλήσει σε εκδήλωση στον Λαγκαδά για την πρωτογενή παραγωγή.

Τέλος, οι υφυπουργοί Διονύσης Σταμενίτης και Σταύρος Κελέτσης, θα επισκεφθούν υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ ενώ θα έχουν συναντήσεις με αλιείς, μυδοκαλλιεργητές, παραγωγούς ακτινιδίων, κτηνοτρόφους κλπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!