Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Επιμελητήρια

ΒΕΑ Δήλωση προέδρου Π. Ραβάνη για τις φωτιές

ΒΕΑ

28 Αυγούστου 2023

Δελτίο Τύπου

Δήλωση προέδρου Π. Ραβάνη για τις φωτιές

Δυστυχώς για ακόμη μία χρονιά, η χώρα μας περνά δύσκολες ώρες, λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών σε αρκετές περιοχές, που έχουν προξενήσει τεράστια οικολογική καταστροφή και ανυπολόγιστες ζημιές σε οικίες και επιχειρήσεις.

Ως Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, θέλουμε να τονίσουμε στους συναδέλφους, ότι σε αυτές τις δύσκολες ώρες, είμαστε δίπλα τους, αρωγοί στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να κρατήσουν όρθιες τις περιουσίες τους. Αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα ξεκινήσει η καταγραφή των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Βιοτεχνιών, που επλήγησαν από τις πυρκαγιές καθώς και η υλοποίηση μιας συνολικής στρατηγικής, για την άμεση επιστροφή τους στην κανονικότητα.

Οι πυρόπληκτοι, οικογένειες και επιχειρήσεις, χρειάζονται γενναίες αποφάσεις από την Κυβέρνηση, δέσμη επειγόντων μέτρων στήριξης και αποκατάστασης των ζημιών, με προεξέχοντα εκείνα της προστασίας της ανθρώπινης διαβίωσης και της κάλυψης βιοτικών αναγκών.

Χωρίς τη διάθεση κριτικής και υποδείξεων – που αυτές τις ώρες είναι ανώφελες – αλλά μόνο με απόλυτη ενσυναίσθηση και αίσθημα ευθύνης, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας, είναι κοντά στις αρμόδιες Αρχές για κάθε συνεργασία και παράλληλα, θα ενεργοποιήσει και τις δικές του εσωτερικές διαδικασίες όπως κάθε φορά σε παρόμοιες συνθήκες, για να στηρίξει με τον τρόπο και τα μέσα που διαθέτει, τις επιχειρήσεις – Μέλη του, που δοκιμάζονται και βιώνουν αυτή τη νέα κρίση.

Παρακαλούμε τα μέλη μας, που έχουν υποστεί ζημιές από την καταστροφική φωτιά, να μας στείλουν ενημερωτικό e–mail για άμεση κινητοποίηση από το Επιμελητήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!