Εκσυγχρονίστε και αναβαθμίστε τη ψηφιακή υποδομή του λογιστικού σας γραφείου!

Μάθετε περισσότερα

Ο φορολογικός σας σύμβουλος! Αποκτήστε πρόσβαση στη γνώση από €8,33/ μήνα.

Μάθετε περισσότερα

Οικονομικές Ειδήσεις

Άννα Μάνη Παπαδημητρίου Θα εργαστούμε για την αύξηση των εξαγωγών βιομηχανικών προϊόντων

Η ισχυροποίηση της βιομηχανικής βάσης της χώρας και η ενίσχυση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας των εξαγωγικών επιχειρήσεων συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη Παπαδημητρίου με τον πρόεδρο του ΣΕΒΕ, Συμεών Διαμαντίδη.

Η υφυπουργός δήλωσε:

«Η ελληνική οικονομία, παρά τις έντονες προκλήσεις των τελευταίων ετών, κατάφερε να γίνει πιο ισχυρή, πιο ανταγωνιστική διεθνώς, αλλά και πιο ανθεκτική. Η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της παραγωγικής βάσης της ελληνικής οικονομίας και η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της έχει κομβικό ρόλο στην υλοποίηση της εθνικής στρατηγικής για ισχυρή και εξωστρεφή βιομηχανία. Ο ΣΕΒΕ είναι από τους σημαντικότερους εκφραστές της εξωστρέφειας στην Ελλάδα και η υγιής παραγωγική και εξαγωγική επιχειρηματικότητα χρειάζεται σήμερα, ίσως περισσότερο από ποτέ, στήριξη. Μαζί θα εργαστούμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο για αύξηση των εξαγωγών βιομηχανικών προϊόντων και την αύξηση της συμμετοχής της βιομηχανίας στο 15% του ΑΕΠ έως το 2030».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θέλετε να συμπληρώνετε το κείμενο αυτό σε κάθε αναζήτηση σας; Αρκεί απλά να γραφτείτε δωρεάν στο Forin.gr πατώντας εδώ ή να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια! Πρόσθεσε το σχόλιο σου τώρα!